TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Batuhan dün gece yine rezil olmuş. :A Konseyde 10 dakika konuşmuş, Acun uyarmış. Mert de “kafam şişti” demiş. :A Berkan zaten tek bir sözle cevabını verdi. :A

Ayrıca Poyraz'dan bahsetmiş dün, güya Poyraz'a meydan okuyup hep onu seçiyormuş. :F İsmail Balaban'la beraber Poyraz'ı dışarıda bırakmaları, Poyraz'ı almamak için taş kağıt makas oynamalarını ne çabuk unutmuş. :A Poyraz da her seferinde 5-0 3-0 yeniyordu. :A
Bizden daha sıkı survivor izleyicisi çıktın ama gece ortalıkta yoksun gel beraber Sudeyi destekleyelim :A :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Özgür
Bizden daha sıkı survivor izleyicisi çıktın ama gece ortalıkta yoksun gel beraber Sudeyi destekleyelim :A :A
Hahaha yok ben bu sene izlemiyorum sadece dün Poyraz'ın TT olduğunu görünce girip tweetlere baktım sonra da video izledim biraz konseyden. :A

Arada bakarım sadece onda da Anıl Berk Baki destekliyorum. :A

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Nasıl favori Nisa ile yakınlığını bilmiyormuydun, Ogeday hep böyleydi orada en karakterli olan Ogeday ve Gökhan.
Nisa ile yakınlığını elbette biliyorum, ama sırf bu yüzden sevmemezlik yapamazdım. :A Ogeday, Berkan dışındaki herkesin az da olsa karakteri vardır ama onlarda asla. :A

• İlginç
Reactions: BARON疼痛
"Kişi kendinden bilirmiş işi..." Merve'cim. :) Geçen gün performans 1.si olduğunda keşke bunları deseydin, hep sen mi seçeceksin zayıf kişileri?

Barış Murat Yağcı'mın röportajı güne damgasını vurdu. :bhr: İtici şahsın röntgenini çok güzel çekmiş, zaten çoğu kişi de gerçek yüzünü biliyor. :)

FJ9y5AMX0AESN6r

"Kişi kendinden bilirmiş işi..." Merve'cim. :) Geçen gün performans 1.si olduğunda keşke bunları deseydin, hep sen mi seçeceksin zayıf kişileri?

Barış Murat Yağcı'mın röportajı güne damgasını vurdu. :bhr: İtici şahsın röntgenini çok güzel çekmiş, zaten çoğu kişi de gerçek yüzünü biliyor. :)

FJ9y5AMX0AESN6r
Ay yine naptı benim masum Merve'm de battı şer ittifakına...

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy