Eskiden yapıyorlardı ama artık yapmıyorlarYıllardır nedenini bulamadım..
Ünlüler, neden Ünlüler diye bağırmıyor da Survivor diyor millet?
@Mr.At @Emre Ozansoy @Zeyno @MasacRE @BARON男爵 @Cervantes @Dosi
Eskiden yapıyorlardı ama artık yapmıyorlarYıllardır nedenini bulamadım..
Bu adamı motive edecek en önemli unsuru getirdi Acun abim, bir diğeri de dondurma zaten.Ogeday ile eşleşirlerse parkur rekoru gelir oradan![]()
2015 den önce o zaman.Eskiden yapıyorlardı ama artık yapmıyorlar
Ünlüler çok kısa, survivor daha iyi geliyor kulağaYıllardır nedenini bulamadım..
KomikmişOnu da parçalarız parkurda, sıkıntı yok.![]()
Komiği göreceksin parkurda.Ünlüler çok kısa, survivor daha iyi geliyor kulağa
------
Komikmiş![]()
Bak yine beynimizde duman çıkaracak bir soru bulup gelmiş 😄 Sahi neden laa 🤔Yıllardır nedenini bulamadım..
Ogeday ile Barış'ın karşılaşmasının sonuna bir cornetto bir de Nisa konmalı...Bu adamı motive edecek en önemli unsuru getirdi Acun abim, bir diğeri de dondurma zaten.![]()
Yarışta Barış Murat Yağcı parkura gömünce biz size güleceğiz.
Kazandığı savaş olmayan dondurma reis parkur rekorunu kırar bu ödül için.Ogeday ile Barış'ın karşılaşmasının sonuna bir cornetto bir de Nisa konmalı...
Beklenen görseller de geliyor yavaş yavaş
Reisimin geri dönüşü ile 2020 arşivimizi açtık Utku beyciğim.Beklenen görseller de geliyor yavaş yavaş![]()
Bir tane doğru düzgün bir isim destekle be kardeşim, bir insanın desteklediği her ismin mi bir falsosu olur.Tezahürat yapışın bile bir başka be Nagihan, cansın.![]()
Benim desteklediğim insanların hepsi düzgün.Bir tane doğru düzgün bir isim destekle be kardeşim, bir insanın desteklediği her ismin mi bir falsosu olur.![]()