Hayret gece 00.00'da yazman lazımdı oysa.
Kendisine yazıp gece kutladım zaten ama forumda paylaşmak yeni aklıma geldi.Hayret gece 00.00'da yazman lazımdı oysa.
Sedef'i unutmazsın ama benimkini hatırlamazsın!!!Kendisine yazıp gece kutladım zaten ama forumda paylaşmak yeni aklıma geldi.
Yeni yaşına yeni imajıyla girdi. Saçlarını kestirdi geçenlerde çok yakışmamış mı. 😍
konuya girmeddn önce gercekten sedef avci icin yazdigini dusunmustum, hic yanilmamisim.Kendisine yazıp gece kutladım zaten ama forumda paylaşmak yeni aklıma geldi.
Yeni yaşına yeni imajıyla girdi. Saçlarını kestirdi geçenlerde çok yakışmamış mı. 😍
Kötü bir dönemime denk gelmişti kafamda hiçbir şey yoktu o dönem.Sedef'i unutmazsın ama benimkini hatırlamazsın!!!
Hahahahah başka ne için yazabilirdim ki zaten.konuya girmeddn önce gercekten sedef avci icin yazdigini dusunmustum, hic yanilmamisim.
Hala altına sığınabileceğin bahaneler bulman trajikomik..!Kötü bir dönemime denk gelmişti kafamda hiçbir şey yoktu o dönem.
Hahahahah başka ne için yazabilirdim ki zaten.
Beni bu kadar iyi tanıyor olmanız güzel bir şey.
Aaa ağız tadıyla bir paylaşım yapayım dedim fırça yedim ne bahanesi.Hala altına sığınabileceğin bahaneler bulman trajikomik..!
Ağız tadının olması daha da saçma..! Yapmayacaksın, yaparsan da böyle yüz yüze gelirsin hatalarınla.Aaa ağız tadıyla bir paylaşım yapayım dedim fırça yedim ne bahanesi.
Kırmızı Oda'ya laf atmak geliyor da o mu gelmiyor nasıl fansın sen. Eh işte fena değil.Kendisine yazıp gece kutladım zaten ama forumda paylaşmak yeni aklıma geldi.
Hata dediğin insana mahsus canım. Önemli olan affetmek.Ağız tadının olması daha da saçma..! Yapmayacaksın, yaparsan da böyle yüz yüze gelirsin hatalarınla.
Eh işteymiş hadi ordan be sen ne anlarsın güzellikten.Kırmızı Oda'ya laf atmak geliyor da o mu gelmiyor nasıl fansın sen. Eh işte fena değil.
sedef avciya olan hayranlığından tahmin edebiliyorum cidden içime doğmuş. evet guzel birşey tanidim anladim artık.Kötü bir dönemime denk gelmişti kafamda hiçbir şey yoktu o dönem.
Hahahahah başka ne için yazabilirdim ki zaten.
Beni bu kadar iyi tanıyor olmanız güzel bir şey.
Af kotan doldu, bitti kalmadı bende..!Hata dediğin insana mahsus canım. Önemli olan affetmek.
Eh işteymiş hadi ordan be sen ne anlarsın güzellikten.
Anlıyorum tabii.Hata dediğin insana mahsus canım. Önemli olan affetmek.
Eh işteymiş hadi ordan be sen ne anlarsın güzellikten.
Kıyamazsın bana.Af kotan doldu, bitti kalmadı bende..!
Arada bir anladığın oluyor bozuk saat misali. Burcu 😍Anlıyorum tabii.