Mr.At
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 4,698
- Puanı
- 461
- Web Sitesi
- gecmisinmizikacisi.blogspot.com.tr
Şuan sayende herkes ekranda oyuncuların yüzlerine bakarken ben ekranın altında nisanın ayaklarını arıyorumNisanın çoraplardan almam lazım @Zeyno
Yahu 44 yşında kadınıda yensin bir zahmetOlsun o her türlü güzel
Senin Ayşıl rezalet bu arada. O gelene kadar Nisa oyunu bitirdi İlk gidecek kişi olur.
Valla sizi bilmem ama ben Nisanın çoraplarını sonunda gördüğümü düşünüyorum @The_Erinch @Emre Ozansoy @Angelica
Arkada onun olduğuna dikkat etmemiştim. Mer** ve Ni** iticisi aynı karede, şaka gibi.Valla sizi bilmem ama ben Nisanın çoraplarını sonunda gördüğümü düşünüyorum @The_Erinch @Emre Ozansoy @Angelica
Berna'yı yendi Survivor'daki ilk ve son sayısını almış olabilir AyşınYahu 44 yşında kadınıda yensin bir zahmet
Zaten ünlülere garanti sayı gelsin diye getirilmiş ve ilk turdan gitsin diye. Ünlüler boşuna almak için çaba göstermesinler smsi bile en düşüğü olur
Merve'nin geri ve zeka kelimelerinin birleşiminden oluşan birisi olduğunu düşünüyorum...
Evet evet ta kendisi, parkuru şaşırdı şimdi.Merve'nin geri ve zeka kelimelerinin birleşiminden oluşan birisi olduğunu düşünüyorum...
Vay ama o işler belli olmaz. Su yorar kadını. Başka oyunlarda illa sayılar alacaktır. En azından Berna'dan iyi olduğu kesinBerna'yı yendi Survivor'daki ilk ve son sayısını almış olabilir Ayşın
Çoraplardan sipariş verelim 🤭🤭Valla sizi bilmem ama ben Nisanın çoraplarını sonunda gördüğümü düşünüyorum @The_Erinch @Emre Ozansoy @Angelica
Aldı ama sonunda hakkını yemeEvet evet ta kendisi, parkuru şaşırdı şimdi.