Sevimli Dodiyi çok merak ettim o yüzden onu dedim bakalım ne olacak @Mircan Saye
Evet bugün Sevimli Dodi maskesi açılacak belli ki😊Oyun için teşekkürler.Ben Gremlin dedim bugün kim olduğunu öğrenemeyeceğim ama olsun 😀
Bence herkes herkes olabilir.Aslında @bazinga Patron olarak senin bir fikrin yok mu maskeler hakkında..
Reisi Cumhur halkını tanıyor mu 🤪🤪🤪
Hayır iki maske açılıyor yine.Evet bugün Sevimli Dodi maskesi açılacak belli ki😊Oyun için teşekkürler.
İkisinden biri @Dosi ama hangisi daha tam çıkaramadım. Böyle diye diye sonunda bir tanesi tutacak nasılsa.ANKET SONUÇLARI
AÇIKLANIYOR!!!
SEVİMLİ DODİ KİM?
CUPCAKE KİM?
SAYIN MASKE İZLEYİCİLERİ ;
@Angelica @Dosi @Zeyno @The_Erinch @Tolstoyevski @xdragxx @Araf @Cervantes @BARON男爵 @Gerekli24 @slhttnmtl @EmreCan @Emre Ozansoy @serhatt @Aserat @Özgür @Mr.At @Hazem @xemrexxx @bazinga @Billy Kane @denizz19 @Yiğitt @Yakamoz-Asi @Sherlock @mesmeso @12.Adam @phoebebuffay @batuhankaralar
Evet birisi benim @Mircan Sayeİkisinden biri @Dosi ama hangisi daha tam çıkaramadım. Böyle diye diye sonunda bir tanesi tutacak nasılsa.
@Mircan Saye, Serhat senin formatın için kurgu diyor . @DosiAy hep son dakikada beraberlik oluyor...
Hangisi fake, hangisi gerçek ipucuydu? 😱SEVİMLİ DODİ KİM?
@Angelica @Dosi @Zeyno @The_Erinch @Tolstoyevski @xdragxx @Araf @Cervantes @BARON男爵 @Gerekli24 @slhttnmtl @EmreCan @Emre Ozansoy @serhatt @Aserat @Özgür @Mr.At @Hazem @xemrexxx @bazinga @Billy Kane @denizz19 @Yiğitt @Yakamoz-Asi @Sherlock @mesmeso @12.Adam @phoebebuffay @batuhankaralar
Ben ima etmem, direkt söylerim.@Mircan Saye, Serhat senin formatın için kurgu diyor . @Dosi
Hiçbir şekilde kurgu yok sadece tevafuk oluyor sanırım.@Mircan Saye, Serhat senin formatın için kurgu diyor . @Dosi
SEVİMLİ DODİ KİM?
Ankaralı oluşu yanlışHangisi fake, hangisi gerçek ipucuydu? 😱