Emre Ozansoy
Moderatör
Akın'ın titreşime alınmış telefon gibi oyunculuğunun nesini özledinŞükür kavuşturana, özlemişim diziyi. Ama özellikle de Akın'ı.
Hiç bir dizisini izlemeden oyunculuğunun öyle olduğu kansına nasıl vardın?Akın'ın titreşime alınmış telefon gibi oyunculuğunun nesini özledin
Hercai avamlığının fragmanları ve Kaderimin Oyunu'nun bi kesiti yettiHiç bir dizisini izlemeden oyunculuğunun öyle olduğu kansına nasıl vardın?
İnsanı hem sinir edip hem de kendinden vazgeçirtmeyen bir karakter Cemal 😉
Sonuna kadar yanındayım bu konuda @Mircan SayeAllah aşkına bir izin verinde izlediğimiz dizinin konusunda bir rahat konuşalım . İzlemiyor olabilirsiniz ama bu kötü yorum yapacağınız anlamına gelmiyor.
Ben dizideki tüm oyunculukları beğeniyorum. Hikayede çok güzel. Bölümde çok iyi ilerliyor. Ascem sahneleri bu bölüm de güzel.🥰 Değil mi @Emre Ozansoy @Zeyno @Angelica
Kesinlikle. Mahir'in şirketteki sahnesi, Asiye'nin Zahide'ye haddini bildirmesi ve Nergis'in elma yediği sahne favorim benim ama bu bölümde.Ben dizideki tüm oyunculukları beğeniyorum. Hikayede çok güzel. Bölümde çok iyi ilerliyor. Ascem sahneleri bu bölüm de güzel.🥰 Değil mi @Emre Ozansoy @Zeyno @Angelica
Aman Nergis de az değil ha. Biricik halasının da çok severmiş😁Kesinlikle. Mahir'in şirketteki sahnesi, Asiye'nin Zahide'ye haddini bildirmesi ve Nergis'in elma yediği sahne favorim benim ama bu bölümde.
Şu Asiye Zahide ye kızıp odasından çıktığındada Cemalin ardından halleri benim favorim bu akşamKesinlikle. Mahir'in şirketteki sahnesi, Asiye'nin Zahide'ye haddini bildirmesi ve Nergis'in elma yediği sahne favorim benim ama bu bölümde.
Elma sahnesi hariç sahneleri çok itici geldi ama bana.Aman Nergis de az değil ha. Biricik halasının da çok severmiş😁
Mahir hiç hak etmiyor yaptığı hareketleri , kızım ne çabuk unuttun babanın sizi terk edip gittiğini , Mahir size sahip çıkmasa şimdi hapisteydi🤨Elma sahnesi hariç sahneleri çok itici geldi ama bana.
Yanlız değilmişim demek bu bölüm bende sevmedim hal ve hareketlerini hiç Nergis'inElma sahnesi hariç sahneleri çok itici geldi ama bana.
Sadece bu bölümde kalmayacak ve böyle devam edecek gibi ama.Yanlız değilmişim demek bu bölüm bende sevmedim hal ve hareketlerini hiç Nergis'in
Kesinlikle hak etmiyor Mahir çok iyi biriMahir hiç hak etmiyor yaptığı hareketleri , kızım ne çabuk unuttun babanın sizi terk edip gittiğini , Mahir size sahip çıkmasa şimdi hapisteydi🤨
Bir de geri döndüğünü öğrense tam gaz aralarını yapmaya devam eder Asiye ile Cemal'in. Allah Nergis'e akıl fikir versin inş.Mahir hiç hak etmiyor yaptığı hareketleri , kızım ne çabuk unuttun babanın sizi terk edip gittiğini , Mahir size sahip çıkmasa şimdi hapisteydi🤨