Hiç kimse son yılların şampiyonlarının, finalistlerinin, adından çok söz ettiren isimlerinin toplandığı bir yarışmanın 3-4 reyting almasını beklemedi ki zaten, böyle bir kadro kurulmuş bir zahmet 6-7 arası oran alsın diyoruz biz de farklı bir şey demiyoruz. İlk üçe girmiş, tabi ki tebrikler ama oranlara bakınca 7 küsürlerde yani tahmin oranlarımız zaten bunu veriyor farklı bir şey söylemiyoruz ki. Sanki battı, gitti yorumları yapıyormuşuz gibi.
Ki böyle bir yarışmanın reyting sıkıntısı yok ki 3-4 reyting bile alsa sezonu çok rahat tamamlayacak bir format. Dediğin gibi bu sezon 6-7 ve olay bölümlerde 8 reytingler alacaktır. Ama gelecek sezonlarda 4-5 bandı belki daha düşük gidecektir, bu da bir gerçek. Ben yıllarca severek, büyük ilgiyle izledim ama haftanın her güne yayılması, yarışma odaklı olması, ada hayatının geri plana itilmesi vb. sebeplerden dolayı bıraktım. Yoksa yıllardır fan olarak izlediğim bir formattı, bence ekranların hala en iyi ve en özel de programı. O nedenle ilgi görmesini, izlenmesini her daim isterim ama dediğin gibi haftada 3 gün yeterli hadi 4 de olur ki Star'da yayınlanırken de dört gün oluyordu. Fazlası sıkıyor maalesef...