Sar ileriye niye eziyet yasıyorsun Ben Maggie önemli bişiye bağlayacak diye dinledim @MasacREEvet. Dizi inanılmaz yavaş. En az 10 dakikasını elimde telefonla izliyorum.
Sar ileriye niye eziyet yasıyorsun Ben Maggie önemli bişiye bağlayacak diye dinledim @MasacREEvet. Dizi inanılmaz yavaş. En az 10 dakikasını elimde telefonla izliyorum.
Gerçekten önemli bir şeye bağlayacağını düşünmemişsindir umarım.Sar ileriye niye eziyet yasıyorsun Ben Maggie önemli bişiye bağlayacak diye dinledim @MasacRE
Sırf oyüzden ileriye sarmadım salak gibi 2 saat dinledim @MasacREGerçekten önemli bir şeye bağlayacağını düşünmemişsindir umarım.
İlk 2 bölümü izledim madem final bitirelim bari okadar sezon izledik @mrt-06 @dreamy
Karışık olarak yazalım ama öncelikle senin verdin sitenin çeviri ne öyle @MasacRE Adamlar gülüyor gülme sesini çeviri yapıyor gülme sesleri diyor Zombiler hırlıyor hırlama sesi diyor Gök gürültüyor gök gürültümesi sesi diyor Daha bir çok sey vardı kıkıltıyorlar diye yazı gördüm
Negan kel kafalı kadını öldürdükten sonra maggieyide yolcu ediyordu bu adamı süpernaturaldan beridir seviyorum zaten İki koca bölüm nerdeyse o yer altı gibi yerde geçti gerçi zombilerin böyle şıkıstırmalarını özlemişiz ama bölümler durağandı aa birde maggie zombi kadınları anlattığı bir sahne vardıya bıraktım gittim diyecektinde ne 2 saat konustun beee ne saçma uzun bir sahneydi
Romanda olmayıp en sevilen darly ama şu adamı bir tam lider yapamıyorlar rickten kurutlduk gıcık maggie geldi neganı bile tercih ederim Rahip adam hala ölmemiş Bir başka grup daha geldi ama inş yeni bir kötü adam gelir lider olarak çünkü neganda iyi oldu ve ondan sonra başka sağlam bir kötü karakter gelmedi
Ben herhalde gelecek yaz izlerimHiçbir önemi olmayan hikayeler anlatılmaya başlayınca direkt elime telefon alıp sosyal medyada geziniyorum.
Bak bir de bana diyorsun ip gibi yazıyorsun diye. Sen de yazmışsın benim kadar işte Altyazısına falan bakmadım onun hiç, sen bulduğuna şükret o kadarına da takılmaİlk 2 bölümü izledim madem final bitirelim bari okadar sezon izledik @mrt-06 @dreamy
Karışık olarak yazalım ama öncelikle senin verdin sitenin çeviri ne öyle @MasacRE Adamlar gülüyor gülme sesini çeviri yapıyor gülme sesleri diyor Zombiler hırlıyor hırlama sesi diyor Gök gürültüyor gök gürültümesi sesi diyor Daha bir çok sey vardı kıkıltıyorlar diye yazı gördüm
Negan kel kafalı kadını öldürdükten sonra maggieyide yolcu ediyordu bu adamı süpernaturaldan beridir seviyorum zaten İki koca bölüm nerdeyse o yer altı gibi yerde geçti gerçi zombilerin böyle şıkıstırmalarını özlemişiz ama bölümler durağandı aa birde maggie zombi kadınları anlattığı bir sahne vardıya bıraktım gittim diyecektinde ne 2 saat konustun beee ne saçma uzun bir sahneydi
Romanda olmayıp en sevilen darly ama şu adamı bir tam lider yapamıyorlar rickten kurutlduk gıcık maggie geldi neganı bile tercih ederim Rahip adam hala ölmemiş Bir başka grup daha geldi ama inş yeni bir kötü adam gelir lider olarak çünkü neganda iyi oldu ve ondan sonra başka sağlam bir kötü karakter gelmedi
Maggie'nin her sözü önemlidirSar ileriye niye eziyet yasıyorsun Ben Maggie önemli bişiye bağlayacak diye dinledim @MasacRE
Ben beyin yakan dizilerde yazamıyorum sen o dizilerde ipe seriyorsun @DarkLegenD @Maskeli FedaiBak bir de bana diyorsun ip gibi yazıyorsun diye. Sen de yazmışsın benim kadar işte Altyazısına falan bakmadım onun hiç, sen bulduğuna şükret o kadarına da takılma
------
Maggie'nin her sözü önemlidir
Kendini diziye teslim et, o zaman senin de beynin yanacak her şeyi anlayacaksınBen beyin yakan dizilerde yazamıyorum sen o dizilerde ipe seriyorsun @DarkLegenD @Maskeli Fedai
Sezon da o kadar zaman kaymaları oldu ki 1. Bölüm de ne olduğunu bile hatırlamıyorum. Yazını okuyunca Bi allak bullak oldum.11x1
Çok güzel başladı, çekimler değişmiş ve aksiyon dozu 10.sezonun son kısımları gibi üst düzey. Maggie'nin geri dönmesi çok iyi oldu ama sonda kıza yapılan adiliği beklemezdim. Çekimlerde aslında biraz 90'lar havası var, Ölümcül Deney de olabilir. Güzeldi.. Küçük ekibin gittiği deneyli grup da ilgi çekici. (8/10)
Son sezon ya her şeyi anlatmak istiyorlar herhalde.Sezon da o kadar zaman kaymaları oldu ki 1. Bölüm de ne olduğunu bile hatırlamıyorum. Yazını okuyunca Bi allak bullak oldum.
Dizinin yayınlanma zamanlarından bahsetmiştim.
Heee ben o yüzden bu diziyi 5 senedir biriktirip izlerim, güncel asla..Dizinin yayınlanma zamanlarından bahsetmiştim.
En baştan başlayıp izlemek lazım aslında ama neyse.Heee ben o yüzden bu diziyi 5 senedir biriktirip izlerim, güncel asla..
Yok bee manyak mısınEn baştan başlayıp izlemek lazım aslında ama neyse.
Ben şu ana kadar yayınlanan kısmı izledim ya. Başta yorum da yapıyordum ama baktım katılan yok. Bıraktım sonra Yeni bölümler gelince yine güncel izlerim
4. bölümün son 30 dakikasını beşer saniye ileri sararak bitirdim. Elinde mızrakla dolaşan grupların konu edildiği bölümleri izlemeye tahammülüm yok artık.
1 puan.
Siz ne anlarsınız sanattanEkli dosyayı görüntüle 114043
Sana helal olsun be, bu adam sanatsal anlamda çok yol aldı be kardeşim... @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai
11 sezon olmuş, hâlâ mızraklı ilkel kabile topluluklarını gösteriyorlar. İnsanın aklıyla dalga mı geçiyorsunuz len siz. Gerçekten, izlediğim en kötü 5 diziden biridir bu.Ekli dosyayı görüntüle 114043
Sana helal olsun be, bu adam sanatsal anlamda çok yol aldı be kardeşim... @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai
Sanat ile hiçbir bağı kalmamış bir adam…Siz ne anlarsınız sanattan
Sanat ile bağlarını iyice kuvvetlendirmiş, fular takmayı hak etmiş güzide bir adam…11 sezon olmuş, hâlâ mızraklı ilkel kabile topluluklarını gösteriyorlar. İnsanın aklıyla dalga mı geçiyorsunuz len siz. Gerçekten, izlediğim en kötü 5 diziden biridir bu.