Seyircilerin çoğu 2014 sezonunu izlemediği için Gökhanın ne kadar iyi bir yarışmacı olduğunu bilmiyorlar adam her oyunda ya Turabi ya da Yiğite karşı oynuyorduGökhanın bu atislara eli yatkın olması lazım. Oynasaydı kazanırdı büyük ihtimalle.
Seyircilerin çoğu 2014 sezonunu izlemediği için Gökhanın ne kadar iyi bir yarışmacı olduğunu bilmiyorlar adam her oyunda ya Turabi ya da Yiğite karşı oynuyorduGökhanın bu atislara eli yatkın olması lazım. Oynasaydı kazanırdı büyük ihtimalle.
Finalde kaybetmişti.Seyircilerin çoğu 2014 sezonunu izlemediği için Gökhanın ne kadar iyi bir yarışmacı olduğunu bilmiyorlar adam her oyunda ya Turabi ya da Yiğite karşı oynuyordu
Evet ama karşısında fenomen Turabi vardı Turabi o hafta üst üste 3 büyük oylamaya çıktı ve yine finalde %60 ile Şampiyon oldu yani o yıl Turabinin karşısında istediğini koy şampiyon olamazdı.Finalde kaybetmişti.
Turabi'yi de oldum olası sevemedim.Evet ama karşısında fenomen Turabi vardı Turabi o hafta üst üste 3 büyük oylamaya çıktı ve yine finalde %60 ile Şampiyon oldu yani o yıl Turabinin karşısında istediğini koy şampiyon olamazdı.
Seda ve Sude'ye destek olarak acilen Nisa reis gelmeli yarışmayaNisa ne zaman gelecek ya? Bugün de @MasacRE olalım..![]()
Ben de Acun gibi diyim 'Survivor hayalim Turabi dir'Turabi'yi de oldum olası sevemedim.
Survivorin efsanesi Taner Tolga Tarlacidir. Aslını inkar eden yılan seven Yasindir.Ben de Acun gibi diyim 'Survivor hayalim Turabi dir'![]()
![]()
Senin finaller bitinceye kadar yarışma da açılır iyice. O zaman başlarsın izlemeyeBu sene ilgi çekici gelmedi pek ya, şu sıralar da finaller var bakamıyorum memlekete dönünce izlerim bir süre.![]()
Ya Nisam ya açılmamış gül goncasi yanaklarını dahi özledim.Senin finaller bitinceye kadar yarışma da açılır iyice. O zaman başlarsın izlemeyeHem daha iki gözümün çiçeği Nisa gelecek
![]()
Reisimiz parkurları zihnine kazıyorSeda ve Sude'ye destek olarak acilen Nisa reis gelmeli yarışmayaDiğer kızlar çok zayıf kalıyor ünlülerin karşısında.
Ama haklı Merti yener son dakika bir şey olmazsaOh be! Mert kazandı.
Berkan'ın da kendini bir şey zannedip konuşması rezilliği.![]()
Yenebilir de yenemez de, ama onun o anki sevincinde öyle bir şey demesi, ortaya atlaması çok saçma.Ama haklı Merti yener son dakika bir şey olmazsa![]()
Ah be, o engeller olmasa (boyundan dolayı zorlanıyor) şampiyonum şov yapmıştı resmen...Neyse, sağlık olsun.
Acun da ona inat öyle engeller koyuyor gibi. 😡Hemde çok zorlanıyor ya
Adam şov yapıyor neden konuşmasınOh be! Mert kazandı.
Berkan'ın da kendini bir şey zannedip konuşması rezilliği.![]()