Hepsi atlet birisi yavaş olsun bir zahmetÜnlüler Merve Aydın'ı bir an önce göndermeli.
Evrim olsaydı da pek bir şey değişmezdi bence. En fazla fark 1'e inerdi.Gönüllüler oyuna 0-4 başlıyorlar şimdi Evrim yok yoksa oyun çoktan bitmişti
Yanlış anladın galiba ben tam tersini söylüyorumEvrim olsaydı da pek bir şey değişmezdi bence. En fazla fark 1'e inerdi.
Aaaa, ben Evrim olmadığı için 4-0 geride başlıyorlar diye anladım.Yanlış anladın galiba ben tam tersini söylüyorum
Kendi içinde ne kadar çok çelişen bir cümle olmuş bu.Senin beceriksiz Merve, Berna'yı yenebildi kankacığım. @slhttnmtl
Gönüllürler'de oyunun en başarısızı Berna, onu yendi işte Merve. Sonrasında da şans eseri kazandı galiba.Kendi içinde ne kadar çok çelişen bir cümle olmuş bu.
En başarısızı herkes yener de sonra yine şans eseri diye laf atmaya çalışmışsın hakkıyla yenmiş. Bu arada konuya dokununca hiç mutlu olmadım bu ne?Gönüllürler'de oyunun en başarısızı Berna, onu yendi işte Merve. Sonrasında da şans eseri kazandı galiba.
Ünlüler Merve Aydın'ı bir an önce göndermeli.
Ay dur bir şey hazırlıyordum, yanlış yazmışım ilkini kazandı ikincisini kaybetti. Ondan göndermeli dedim.En başarısızı herkes yener de sonra yine şans eseri diye laf atmaya çalışmışsın hakkıyla yenmiş. Bu arada konuya dokununca hiç mutlu olmadım bu ne?
Evet ben onu demek istedim ama sen fark 1'e inerdi dedin ya ben farklı algıladım yani Evrim 2 puan alırsa da yine ünlüler önde diyeElif acımadı. Güzel sayıyı aldı, çıkan da bitirir inşallah.
------
Aaaa, ben Evrim olmadığı için 4-0 geride başlıyorlar diye anladım.
İzleyemedik.Bilmiyorum fark ettiniz mi ama Seda ve Sema başından beri birbirlerini seçmeye çekiniyorlar bilmiyorum niye birbirileriyle yarışmak istemiyorlar. Şimdiye kadar sadece 1 defa yarıştılar ki onda da takım oyunuydu şimdi de artık o kadar seçme oldu ki zorunda kaldılar birbirini seçmeye ve sıra gelecek mi onlara emin değilim.
Aynen. Açıkçası ben tam tersini düşünmüştüm yarışma başlamadan önce, sürekli birbirilerini seçerler demiştim ama nedense istemiyorlar seçmeye.İzleyemedik.