TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Kısa kısa izledim 2 bölümü de öncelikle sürgün olayı keşke bu haftaya özel olmasa da her hafta kaybedenler gitse bence Acun'un en büyük yeniliği bu olur tam kaos ruhuna uygun. :A

Anıl Berk Baki formundan hiçbir şey kaybetmemiş aksine daha da efsane olmuş. Hele bugün o uçuşları efsaneydi. Tek sorun bu sezon fazla agresif gibi. :A

Ogeday da gayet iyi gidiyor beklediğim gibi. Beni en çok şaşırtan Sude oldu. 2019'u hiç izlememiştim o yüzden performansını bilmiyordum ortalamadır demiştim ama gayet iyi başladı. :A Mert ve Birsen de şaşırttı yaşlarına ve önceki sezonlarına göre gayet iyiler.

Berna Keklikler sadece kaos için gelmiş maşallah ilk bölümden yine karıştırdı ortalığı. Evrim bile yanında melek kaldı. :A :A

Yağmur'u 2018'de Anıl'a olan tavırlarından dolayı sevmezdim ama bu sene baya iyi. :A

Batuhan, Yasin ve Barış'a hiç tahammülüm yok. 🙄🤮

Bu arada Seda > Sema. :A

Şimdilik bu kadar. :A
Survivor konusunda her zamanki gibi aynı düşünüyoruz :bhr:

İzlemeyi düşünmüyorum diyordun sen ama, o konuda son düşüncen ne. İzlemeye devam edecek misin :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür and 12.Adam
Ah ah... Hakan Reis olsa ne yüzerdi bu parkurda. :A

Yalnız Acun beyciğim parkurlar konusunda da geliştirmiş bu sezon yarışmayı, özellikle 2020'de pandeminin de etkisiyle çok tekdüzeydi parkurlar...
Allstar birde çok eleştri aldı. Geri bildirim iyi sağlamış 👌👌

Kısa kısa izledim 2 bölümü de öncelikle sürgün olayı keşke bu haftaya özel olmasa da her hafta kaybedenler gitse bence Acun'un en büyük yeniliği bu olur tam kaos ruhuna uygun. :A

Anıl Berk Baki formundan hiçbir şey kaybetmemiş aksine daha da efsane olmuş. Hele bugün o uçuşları efsaneydi. Tek sorun bu sezon fazla agresif gibi. :A

Ogeday da gayet iyi gidiyor beklediğim gibi. Beni en çok şaşırtan Sude oldu. 2019'u hiç izlememiştim o yüzden performansını bilmiyordum ortalamadır demiştim ama gayet iyi başladı. :A Mert ve Birsen de şaşırttı yaşlarına ve önceki sezonlarına göre gayet iyiler.

Berna Keklikler sadece kaos için gelmiş maşallah ilk bölümden yine karıştırdı ortalığı. Evrim bile yanında melek kaldı. :A :A

Yağmur'u 2018'de Anıl'a olan tavırlarından dolayı sevmezdim ama bu sene baya iyi. :A

Batuhan, Yasin ve Barış'a hiç tahammülüm yok. 🙄🤮

Bu arada Seda > Sema. :A

Şimdilik bu kadar. :A
Survivor konusunda her zamanki gibi aynı düşünüyoruz :bhr:

İzlemeyi düşünmüyorum diyordun sen ama, o konuda son düşüncen ne. İzlemeye devam edecek misin :A
@Maskeli Fedai haininin yokluğunda, bu üçlü çok güçlü diyeceğiz. :bhr: Gerçi hain herif geri gelse de diyebiliriz, cins cins yarışmacılar varken diğerleriyle işi olmaz onun. :A

Bu seçme işi için keşke bir oyun oynansa (sanırım 2020'de öyleydi) kazanan takım seçsin direk. :A Böyle karışıklıklar kalkar ortadan.

Aycan da iyi geldi ama olmadı. :(

Sude ve Seda tek başına oyunu kazanamaz be bir sayı alın bir sayı becereksizler