Bırak yeme bizi , hangi maskesin sen çıtlat ucundan birazcık.Bak beni büyük harflerle konuşturacaksın yine ben sivrisinek değilim diyorum yaaa taktı sineksin diye yaa 😳
Bırak yeme bizi , hangi maskesin sen çıtlat ucundan birazcık.Bak beni büyük harflerle konuşturacaksın yine ben sivrisinek değilim diyorum yaaa taktı sineksin diye yaa 😳
Aaa sen ne yapmaya çalışıyorsun. Az bekle 1 saat sonra Maskenin kime ait olduğu çıkacak😆Bırak yeme bizi , hangi maskesin sen çıtlat ucundan birazcık.
Beni çözemediniz demi @Mircan SayeBırak yeme bizi , hangi maskesin sen çıtlat ucundan birazcık.
Formatın bugundan sonra şimdi de dedektif işine girdim .Aaa sen ne yapmaya çalışıyorsun. Az bekle 1 saat sonra Maskenin kime ait olduğu çıkacak😆
Sen bence temizlikçisi ol stüdyonun öyle olmazFormatın bugundan sonra şimdi de dedektif işine girdim .
Gelincik sensin bence , algı yapıp okları @Tolstoyevski 'nin üzerine çekiyorsun.Beni çözemediniz demi @Mircan Saye
Çok ustaca davrandım
O zaten stüdyodan çıkmıyor. Bizim @Dosi İle kanallar yakın diye yaza kadar benim kanalda yatacak. Yazın dosi yarışmalara başladığında yine o kanala yatmaya gider.😁Sen bence temizlikçisi ol stüdyonun öyle olmaz
Olmaz patron kızıyor di mi @Mircan SayeBırak yeme bizi , hangi maskesin sen çıtlat ucundan birazcık.
İşte mükemmel yorum 🤗Gelincik sensin bence , algı yapıp okları @Tolstoyevski 'nin üzerine çekiyorsun.
Sana bıraktık o işi. Boş yapmayı bırakıp boşları topla , ilk olarak kendinden başla.Sen bence temizlikçisi ol stüdyonun öyle olmaz
Yarışma kurallarını çiğniyor sen bakma @Cervantes e😁Olmaz patron kızıyor di mi @Mircan Saye
Yada @Tolstoyevski üstüme çektiGelincik sensin bence , algı yapıp okları @Tolstoyevski 'nin üzerine çekiyorsun.
👀 üzerinde . Dedektiflik bunu gerektirir. 🧐Yada @Tolstoyevski üstüme çekti
Onda Fake kısmı FB oluşu, bende ise Lost @The_Erinch
Hayır. Beni zor tahmin edersiniz okadar belirgin şeyler yazmam ilk bölümde ben
@Tolstoyevski bir tur daha yarışacak belli oldu. Neyse onu biliyoruz en azından @The_Erinch👀 üzerinde . Dedektiflik bunu gerektirir. 🧐
Her hafta sürprizler olacak. Yarışma böyle devam etmeyecek. Bu ilk bölümler ve alışırsın diye. Yeni maskeler yolda. Ve de haftayadan itibaren az oy alanlar maskesini açacak.😁@Tolstoyevski bir tur daha yarışacak belli oldu. Neyse onu biliyoruz en azından @The_Erinch
%90 @Dosi , ifşa olmamak için @Tolstoyevski 'nin üzerine atıyor.Beyaz Gelincik muhtemelen ya @Tolstoyevski ya da @Dosi.
Ay ay kıyamam yazııııııık. Temizlesin bari, işini düzgün yapmıyordur kesin.O zaten stüdyodan çıkmıyor. Bizim @Dosi İle kanallar yakın diye yaza kadar benim kanalda yatacak. Yazın dosi yarışmalara başladığında yine o kanala yatmaya gider.😁
Ne boşu? Ben senden başka, boş göremiyorum burada.Sana bıraktık o işi. Boş yapmayı bırakıp boşları topla , ilk olarak kendinden başla.