Süper Lig 21-22 sezonu 21. hafta maçında Fenerbahçe, Akdeniz temsilcisi Antalyaspor'a konuk oluyor.
19.00 itibariyle başlayan maç BEIN SPORTS H1'den canlı olarak yayınlanıyor. Karşılaşmayla ilgili yorumlarınızı bu konu altından yazabilirsiniz.
Geçen sefer gelmemiştim
Yorum konularıyla ilgili önerge vermiştik sonuç olarak ve kabul görmüştü. Bu yüzden açmayı düşünmüyorum, yöneticiler açsın.Geçen sefer gelmemiştim
Konuyu açsaydın. Açılmadı mı ve böyle uzun sürünce afetmeyin![]()
Bjk'yi nedense açmaya hevesli kimse olmuyor ondanYorum konularıyla ilgili önerge vermiştik sonuç olarak ve kabul görmüştü. Bu yüzden açmayı düşünmüyorum, yöneticiler açsın.
@Gerekli24 açıyor aslında Beşiktaş yorum konularını ama Beşiktaş yorum konularını gören de pek yok doğrusu, arada kaynıyor gidiyor.![]()
@Fav10.net açsın bütün yorum konularını işte otomatik. Önceden hazır edin, açılsın. @bazinga otomatik konu açma sistemi getirsin, saati gelince açılsın konu.Bjk'yi nedense açmaya hevesli kimse olmuyor ondanmaç konularına dizi yorum konuları gibi talep çok değil. Survivor'u açamadım mesela. Kural oraya tam uygulanıyor
![]()
Hakem yaktı beni golde Berkeyi sakatlandıKicktipp tahmini tuttu.
Arkaplan olarak açıyorum artık FB maçlarını, işlerimi hallediyorum maç esnasında. Yakında onu da bırakmak mantıklı olacak gibi.![]()
Valla ben o kural çıktığı zaman sormuştum gerekli kişilere açabilirsin dediler ki zaten futbolda sorun çıkmıyor üstelik Beşiktaş hakkında hiç çıkmıyorYorum konularıyla ilgili önerge vermiştik sonuç olarak ve kabul görmüştü. Bu yüzden açmayı düşünmüyorum, yöneticiler açsın.
@Gerekli24 açıyor aslında Beşiktaş yorum konularını ama Beşiktaş yorum konularını gören de pek yok doğrusu, arada kaynıyor gidiyor.![]()
İçim temiz arkadaş.Berabere biter inşallah.![]()
Kaleci sakatlandı rakibin tekmesiyle oyunun durması lazımValla ben o kural çıktığı zaman sormuştum gerekli kişilere açabilirsin dediler ki zaten futbolda sorun çıkmıyor üstelik Beşiktaş hakkında hiç çıkmıyor![]()
Ben İsmail Kartal'a bir de teknik direktör değişikliği yapan takımlar genelde kazanıyor ilkesine güvendim ama Fener yine aynı Fener. 62ye kadar şutu olmamış. Üstelik Mesut Rossi çıkıp daha defansif oyuncular diye bildiğim Sangare Muhammed girmiş.İçim temiz arkadaş.kicktipp de 1-1 demiştim. Gerci herkes öyle demiş gibi.
![]()
Bir tek ben yener dedim Fenerbahçe kaleciyi sakatlamak ne tekmeyleİçim temiz arkadaş.kicktipp de 1-1 demiştim. Gerci herkes öyle demiş gibi.
![]()
Kaleci tekme yedi golden önce sırtınaBen İsmail Kartal'a bir de teknik direktör değişikliği yapan takımlar genelde kazanıyor ilkesine güvendim ama Fener yine aynı Fener. 62ye kadar şutu olmamış. Üstelik Mesut Rossi çıkıp daha defansif oyuncular diye bildiğim Sangare Muhammed girmiş.![]()
Ben İsmail Kartal'a bir de teknik direktör değişikliği yapan takımlar genelde kazanıyor ilkesine güvendim ama Fener yine aynı Fener. 62ye kadar şutu olmamış. Üstelik Mesut Rossi çıkıp daha defansif oyuncular diye bildiğim Sangare Muhammed girmiş.![]()
Bir tek ben yener dedim Fenerbahçe kaleciyi sakatlamak ne tekmeyle
------
Kaleci tekme yedi golden önce sırtına
Benim gördüğüm oyuncuya tekme yoktu. Hatta kendi adamına çarpmış. Düşüşü kötü olmuş.Kaleci sakatlandı rakibin tekmesiyle oyunun durması lazım
Gustavoya sonra çarptı topBenim gördüğüm oyuncuya tekme yoktu. Hatta kendi adamına çarpmış. Düşüşü kötü olmuş.