Hazem
Favori Üye
Bir de bakmışsın 28 Ocak veya 4 Şubat'a ertelemişler.Biliyorum yahu foruma da ben yazmıştım. Yine de beklemek üzüyor.
Bir de bakmışsın 28 Ocak veya 4 Şubat'a ertelemişler.Biliyorum yahu foruma da ben yazmıştım. Yine de beklemek üzüyor.
Acun'un lafının üstüne laf olmaz ama korona vakası çıkar da ertelemek zorunda kalınırsa diye açık uçlu yazmışlar herhalde.Bir de bakmışsın 28 Ocak veya 4 Şubat'a ertelemişler.
Sana ismin ne diye sormadık ki.
1 aydan sonra gelen ilk fragmanı kaçırmama üzüldüm ama en azından izleyen biri paylaşmış.
Kırmızı Oda All Star.1 aydan sonra gelen ilk fragmanı kaçırmama üzüldüm ama en azından izleyen biri paylaşmış.
@Cervantes koş bacım kavuşuyoruz sonunda.
Küçük Sadi'nin dönüşüne büyüğünden daha çok sevindim bu arada.Kırmızı Oda All Star.
Fragman güzel olmuş , Sadinin gelmesine sevindim. Güzel bölümler geliyor😊
Demek Sadi özlenmiş, bence reytinge katkısı olacaktır.Aylar sonra trendlerde yeniden üst sırada. Son bölümler 1 günde bu sayıya anca ulaşıyordu şimdi 14 saatte 500 bine dayanmış. @Hazem @Cervantes @Mircan Saye
Ekli dosyayı görüntüle 114237
Pardon da siz kimsiniz de Ahmet Kaya şarkısıyla prim kasıyorsunuz?
Sizin tapulu malınız mı ne alaka.Pardon da siz kimsiniz de Ahmet Kaya şarkısıyla prim kasıyorsunuz?
O trajedi şeylerinizi Ahmet Kaya'nın şarkılarından uzak tutun. Halk yemez bu numaraları.Azra Sadi'yi terk mi etmiş what?? 😱 Çok damar bir fragman yapmışlar hadi bu hafta reytingleri uçuralım.
Bu arada Dara olmasa Sadi'nin kendi dizisi sanacağız. Hadi Melis Birkan bölüm sonunda kısa görünür ama Keklik ve Pembe'den iki fragmanda da eser yok.ss
------
Sizin tapulu malınız mı ne alaka.
Sizin kentsel dönüşüme girmiş apartmanınız mı kullanacaktı.O trajedi şeylerinizi Ahmet Kaya'nın şarkılarından uzak tutun. Halk yemez bu numaraları.