🐍80.000'ler Kulübündeyim! 🐍 "serhatt"

Bilmiyorsun benden öğreneceklerin var :A
FISk-p1XwAYxe5k.jpg

Öncelikle maşallah @serhatt, tek rakibin @xemrexxx ki o da formdan düştü iyice. :A Nice güzel mesajlara, senin için derin araştırmaların sonucu inanılmaz bir hediye buldum. :A

Ooooo Şerlok bey etiketlerime bile geri dönüş yapmazken kutlamana üstüne üstlük böyle manidar bir hediye vermene şaşırdım. :A @xemrexxx i öldürüp helvasını bile yedim onun devrini sonlandırdım artık. :A

Çok teşekkür ederim, darısı başınıza. :A

Ooooo Şerlok bey etiketlerime bile geri dönüş yapmazken kutlamana üstüne üstlük böyle manidar bir hediye vermene şaşırdım. :A @xemrexxx i öldürüp helvasını bile yedim onun devrini sonlandırdım artık. :A

Çok teşekkür ederim, darısı başınıza. :A
Etiketlere ve mesajlara dönme konusunda sıkıntılı biri olduğumun farkındayım. :A Fakat kutlama konularını mümkün olduğunca es geçmemeye çalışırım her zaman. :A Onun helvasını yerken sayın Gs'li dostumu da mı aradan çıkardın, nerede bu adam... :A

Rica ederim. :A Zor ama bakalım. :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Etiketlere ve mesajlara dönme konusunda sıkıntılı biri olduğumun farkındayım. :A Fakat kutlama konularını mümkün olduğunca es geçmemeye çalışırım her zaman. :A Onun helvasını yerken sayın Gs'li dostumu da mı aradan çıkardın, nerede bu adam... :A

Rica ederim. :A Zor ama bakalım. :A
Etiketlere de ağırlık vermeye başla artık can sıkma. :A

Maskeli'nin suyu çoktan ısınmıştı geç bile kaldım onu aradan çıkartmakta, sırada bekleyen çok isim var aradan çıkarılacak. :A