- Reaksiyon puanı
- 34,708
- Puanı
- 1,061
Olacak okadar. Normalde uyandığın saatte uyudun
Valla 1 saat daha ayakta kalsaydım öyle olacaktı. Dün 23 saat uyanıktım. 5 de uyandım ofise gittim, gece 4 de uyudum.
Olacak okadar. Normalde uyandığın saatte uyudun
Uykusuz iken zor ertesi gün gececi olan biriyim. İyi başarmışsınValla 1 saat daha ayakta kalsaydım öyle olacaktı. Dün 23 saat uyanıktım. 5 de uyandım ofise gittim, gece 4 de uyudum.
Uykusuz iken zor ertesi gün gececi olan biriyim. İyi başarmışsın
Şu alarmı kapatmayı hatırlasaydım rahat 11 gibi uyanırdım. En az 2 saatimi yedi alarm
Neyse yarına normale dönerim umarım
Bugün biraz keyifsizim zaten. Günü uzanarak keyif yaparak geçiririm baş ağrısıda geçerse film falan izlerim. Belki 1 saat daha uyumaya çalışırımDinlen bugün, dün millete yemek hazırlamaktan yorulmuşsundur. Evet önümüzdeki gece zor olacak uyumak. Bugün spora gideyim yorayım bari kendimi.
Bugün biraz keyifsizim zaten. Günü uzanarak keyif yaparak geçiririm baş ağrısıda geçerse film falan izlerim. Belki 1 saat daha uyumaya çalışırım
Evde bol yemek var. O konuda rahatım tembelliği dibine kadar yaşamak istiyorum
9 saat. Son günlere göre az geldi
Son günlere kıyaslama yaptımBen en son 9 saat ne zaman uyudum hatirlamiyorum bile. Sen birde az diyorsun yani pes
Son günlere kıyaslama yaptım
Bi 40 dakika daha takviye yaptım az önce
Güne şimdi başlayabilirim
Fazla uykuda yorgunluk yaparMaşallah. Sen bu enerji ile bana şimdi bir tava börek yapıver, bir çay, sonra yılın tüm anketlerini.. belki anca yorulursun.
Fazla uykuda yorgunluk yapar
Ama birazdan mutfağa geçerim. Bir kaç yemek aynı anda yapayımda yarına kafam rahat olsun
Yok forumda şu favori üye konularını aradan çıkarayım köşeme çekileceğim hem iş yaklaştı. Haftaya düzen değişir.
Karar vermedim daha dolapta/ buzlukta ne bulursam 1 haftadır alışverişe çıkmadım malumYemekte ne var.
Karar vermedim daha dolapta/ buzlukta ne bulursam 1 haftadır alışverişe çıkmadım malum
@Yakamoz-Asi görmesin bunu .
Sizde erken uyuyun sizinde uykunuz okadar olsun az sabredin, bir kaç gün sonra klâsik 6-7 saate düşerim@Yakamoz-Asi görmesin bunu .