Forumumuz üyelerinden @Araf'ın, "" emojisinin mucidi @primavera'nın foruma geri dönmesini dilemesi ve bu dileğinin yalnızca 1 dakika sonra gerçekleşmesi olayıdır.
Kalbim temiz herhalde, baksana hemen geldi.Ben acaba geldiğini görüp de profiline mi yazdı yoksa geleceğini bir yerlerden haber aldı da mı yazdı diye düşünmüştüm.
@Araf temiz kalpli misin o kadar, doğruyu söyle...
Bütün dilek hakkımı burada kullanmadıysam iyi.
Bilmiyorlar işte, bu yüzden "kurgu" deyip geçiyorlar.@Araf senin ne kadar temiz kalpli bir ponçik olduğunu bu arkadaşlar bilmiyor mu
Üzdü 🥺 o halde ben dahada duramam buralarda😅Bilmiyorlar işte, bu yüzden "kurgu" deyip geçiyorlar.
Dur dur, daha yeni geldin. @bazinga belediye başkanı olarak forumu şöyle bir tanıtsın, beğenirsin belki.Üzdü 🥺 o halde ben dahada duramam buralarda😅
Aaaa bu yaşıyor mu 😱Gerçekten istersen herşey olur mucizelere inanın😂
Sen geldiysen ben kaçayım😂Aaaa bu yaşıyor mu 😱
Evet ya bana bi anlatın şuraları🥺Dur dur, daha yeni geldin. @bazinga belediye başkanı olarak forumu şöyle bir tanıtsın, beğenirsin belki.
Oysa abla olacak kadar da yaşlı değil arkadaşlar, aldanmayın. Hatta bana "abi" diyebilir, ben daha yaşlı duruyorum.Bende ablasıydım ama dayımı bilmiyodum 🙄😂😂
2021-2022 arası gidip geliyorum Dosi hanım görevim icabı, o sebeple öyle bir karışıklık olmuş.@Sherlock daha 2021'de mi kaldın. 2022'ye çoktan girdik
Bak buna sesli güldüm malum yaşlandıkça kriz oluşturuyo bu durum @bazinga anlar aslında bu krizleri en iyi😅Oysa abla olacak kadar da yaşlı değil arkadaşlar, aldanmayın. Hatta bana "abi" diyebilir, ben daha yaşlı duruyorum.