Tanıtımı güzeldi ama bulamadım bende filmi.Yok daha izlemedim sadece önüme çıktı.
İngilizce biliyorsan film var yüklü. Altyazı seçeneği yok ama.Tanıtımı güzeldi ama bulamadım bende filmi.
Ya bu efsanedir.
Noel nedeni ile 5. sınıflar ile dün ilki, bugünde 2. serisini izledik. İngilizce olarak.
İzleyeli baya uzun zaman olduğu için yeniden izlerken bir çok kısmı unutmuşum ve bu yüzden de keyif verdi yeniden izlemek.
Ekli dosyayı görüntüle 113060
İngilizce biliyor muydun? 😱
Noel nedeni ile 5. sınıflar ile dün ilki, bugünde 2. serisini izledik. İngilizce olarak.
İzleyeli baya uzun zaman olduğu için yeniden izlerken bir çok kısmı unutmuşum ve bu yüzden de keyif verdi yeniden izlemek.
Ekli dosyayı görüntüle 113060
Evet, idare edecek kadar var ve bu ülkede bilmemek çok düşük bir ihtimal bak 5. sınıf öğrencilere bile ingilizce izlettirdik.İngilizce biliyor muydun? 😱
Vay be, sonunda geçmişe dönebildi ama Spider-Man üçlemesini izlememesi ilginç. Bu arada ikinci film benzer IMDb puanlarına sahip olsa da, çok daha iyi. Üçüncü filme gelince biraz hayal kırıklığına uğrayabilirsin. Ben de bu yıl tekrardan bir izledim, Amazing Spider-Man da izledim son zamanlarda. Amazing Spider-Man çok kötü işlenmiş, özellikle ikinci filmi. Andrew Garfield aslında olmuş da, senaristler çok saçmalamış. Tobey'nin canlandırdığı Spider-Man karakteri daha sakin ama genel olarak Spider-Man daha alaycı, yani o konuda Andrew ile Tom daha ağır basıyor. Tabii her şeye rağmen Tobey ilk göz ağrımız.
Spider-Man (2002)
Yüzlerce yıl sonra ilk kez 2021 filmi dışında bir film izledim ve bu başlığa yazıyorum. Bu başlığa döneceğim filmin Spider-Man olacağı ise aklımın ucundan bile geçmezdi ama malum, hayat şartları bunu gerektirdi.
Spider-Man serileri hiçbir zaman ilgimi çekmemişti. Bu seriyi de izleyeceğimi hiç sanmıyordum ama No Way Home'un sıra dışı başarısı sonrası seriye başlamak şart oldu...
Beklediğimden çok daha iyi buldum filmi. Buram buram 90'lar sonu, 2000'ler başı kokuyor. Bu dönemin filmlerinin atmosferini çok seviyorum.
Gayet eğlenceliydi film, Kirsten Dunst'ın varlığı filmin değerini ikiye katlamış. Hayranlıkla izledim. Daha bu karakterde Emma Stone ve Zendaya'yı da izleyeceğiz bakalım.
Filmin zayıf kanadı aksiyon kısmıydı. (Hemen hemen tüm süper kahramanlık filmlerinde olduğu gibi) Kötü karakter çok iyi işlememiş ama yine de şimdiki yüzlerce milyon dolarlık aksiyon sahnelerinden daha iyi sahneler vardı. (Kaldıraç sahnesi gibi)
7/10
Spider-Man 3 ve Amazing Spider-Man 2'yi es geçerim diye düşünüyordum. Senin görüşlerin de destekler nitelikte diye anlıyorum. Yine de belli olmaz iyi giderse onları da izleme ihtimalim var.Vay be, sonunda geçmişe dönebildi ama Spider-Man üçlemesini izlememesi ilginç. Bu arada ikinci film benzer IMDb puanlarına sahip olsa da, çok daha iyi. Üçüncü filme gelince biraz hayal kırıklığına uğrayabilirsin. Ben de bu yıl tekrardan bir izledim, Amazing Spider-Man da izledim son zamanlarda. Amazing Spider-Man çok kötü işlenmiş, özellikle ikinci filmi. Andrew Garfield aslında olmuş da, senaristler çok saçmalamış. Tobey'nin canlandırdığı Spider-Man karakteri daha sakin ama genel olarak Spider-Man daha alaycı, yani o konuda Andrew ile Tom daha ağır basıyor. Tabii her şeye rağmen Tobey ilk göz ağrımız.
Spider-Man 3'ün bence yine gideri var da, Amazing Spider-Man 2'de senaristler fantezilerini denemişler sanırım. Hani orijinalinde böyle şeylerin olduğunu sanmıyorum. O kadar eğip bükmüşler ki, bence bunu bir görmen lazım. Tabii önce bir üçlemeyi bitir, Amazing Spider-Man serisiyle Spider-Man üçlemesinin benzer tarafları da var çünkü.Spider-Man 3 ve Amazing Spider-Man 2'yi es geçerim diye düşünüyordum. Senin görüşlerin de destekler nitelikte diye anlıyorum. Yine de belli olmaz iyi giderse onları da izleme ihtimalim var.
No Way Home'daki mevzuyu, referansları, karakter gelişimlerini tam anlamıyla anlamak için bu iki filmi de izlemen gerekli bence, es geçmeni pek önermem. Toplamda 5 filmlik eski Spider-Man filmlerinin etinden sütünden faydalanılmış çünkü. No Way Home'dan bağımsız olarak özellikle Tobey'li serinin 3. filmi bir serinin sonlandırıcısı niteliğinde, sırf bu yüzden bile izlenmeli.Spider-Man 3 ve Amazing Spider-Man 2'yi es geçerim diye düşünüyordum. Senin görüşlerin de destekler nitelikte diye anlıyorum. Yine de belli olmaz iyi giderse onları da izleme ihtimalim var.
Birinci filmin üstünde olduğu düşünülüyordu aslında da, sana birinci film değerinde gibi geldi sanırım.
Spider-Man 2 (2004)
Geçen yıl izlediğim son film oldu. Süper kahramanlık filmleri içinde iyi sayılabilecek filmlerdendi gerçekten.
Süresi fazla uzun olup tekrara düştüğü kısımlar olsa da ilk filmdeki samimiyet ve Kirsten Dunst burada da mevcut. Spider-Man'in sıra dışı özelliklerine rağmen içimizden biri oluşu bu filmin bu kadar sevilmesindeki en büyük neden olsa gerek. Ve de içine düştüğü ikilem de filmin süper kahramanlık filmlerinin pek çoğundan sıyrılmasını sağlıyor.
Bu arada J.K. Simmons da bir not düşülmeyi hak ediyor. Performansı çok eğlenceli.
7/10
Yakın değerdeler bence. Bariz bir üstünlük göremiyorum. IMDb puanlarında da ikisi de birebir aynıymış. İkinci film iyi bir devam filmi ve ikilem mevzusu konusunu güçlendiriyor. Fakat ilki de giriş kısmına sahip olduğu için daha eğlenceli noktalara sahip...Birinci filmin üstünde olduğu düşünülüyordu aslında da, sana birinci film değerinde gibi geldi sanırım.
IMDb'de aynı değerlere sahip ama Letterboxd'de fark var, gerçi orada küçük bir fark var. Üçüncü filmden sonra Amazing Spider-Man'a geçersin. Andrew ile Emma çok yakışıyor ama film hakkında yorum yapmayayım. Emma, Ryan'a daha çok yakışıyor gerçi bence ama Andrew ile de iyiler.Yakın değerdeler bence. Bariz bir üstünlük göremiyorum. IMDb puanlarında da ikisi de birebir aynıymış. İkinci film iyi bir devam filmi ve ikilem mevzusu konusunu güçlendiriyor. Fakat ilki de giriş kısmına sahip olduğu için daha eğlenceli noktalara sahip...