Kubilay Aka 'Oğlum'da! | Show TV

Ona gelene kadar pedagog Demet'imiz var onunla empati yaparız. :Z Neyse Birsen'in eski haberinden biraz daha detay vereyim gündemden geri kalma. :A
Tşkler:bhr:

İzlemeyeceğime karar verdim.. Babaları beğenmedim malasef :F Kertenkeledeki adam varmiş. Serhat Teoman kasıntısını hiç çekemem:A Nihal kendine yazık etmiş. En azından töre dizilerine kapak atsaydı çilekeş rol oynayacaktı:T:

• İlginç
Reactions: Aserat
Tşkler:bhr:

İzlemeyeceğime karar verdim.. Babaları beğenmedim malasef :F Kertenkeledeki adam varmiş. Serhat Teoman kasıntısını hiç çekemem:A Nihal kendine yazık etmiş. En azından töre dizilerine kapak atsaydı çilekeş rol oynayacaktı:T:
Ben de kalp atınca konuyu beğendin de ilgini çekti sandım. :A

Serhat Teoman babayı oynamıyor. :A Bugünkü tatsız habere rağmen Canan-Songül-Nihal üçlüsü ilgimi cezbetmeye yetti gerisini bekleyip görelim. :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Ben de kalp atınca konuyu beğendin de ilgini çekti sandım. :A

Serhat Teoman babayı oynamıyor. :A Bugünkü tatsız habere rağmen Canan-Songül-Nihal üçlüsü ilgimi cezbetmeye yetti gerisini bekleyip görelim. :A
Kalp attım şıklık yapmişin konuyu atmişin:A Emeğine güldürü mü atsaydım:A

Babayı oynamayacaksa hepten kasıntı olacak desene:A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Kalp attım şıklık yapmişin konuyu atmişin:A Emeğine güldürü mü atsaydım:A

Babayı oynamayacaksa hepten kasıntı olacak desene:A
Yine de bu iş Ay Yapım'ın diğer dizisinden daha sağlam geldi gözüme. :A O dizi sırtını Haluk Bilginer'e dayayıp beklentileri karşılayamacakmış gibi hissediyorum. :A

• Harika
Reactions: Forumdash
Kubilay'ın hanzoluğu bir yana oyunculuğu iyi. :A Bu diziyi çok merak ediyorum umarım tam beklediğim gibi bir dizi olacak. :A

Cam Tavanlar'dan sonra ara vermemesine sevindim, ekranlara yakışan birisi. Songül Öden'in canlandırdığı karakterin kardeşi olacakmış ama umarım ön planda olacak bir karakterdir. :bhr:

Kadro bir kişi hariç şimdilik çok iyi, ilk bölüme şans vereceğim gibi duruyor.

Forum İstatistikleri

Konular
173,429
Üyeler
8,488
Son Üye
Dedublüman