TşklerOna gelene kadar pedagog Demet'imiz var onunla empati yaparız.Neyse Birsen'in eski haberinden biraz daha detay vereyim gündemden geri kalma.
![]()
İzlemeyeceğime karar verdim.. Babaları beğenmedim malasef
TşklerOna gelene kadar pedagog Demet'imiz var onunla empati yaparız.Neyse Birsen'in eski haberinden biraz daha detay vereyim gündemden geri kalma.
![]()
Ben de kalp atınca konuyu beğendin de ilgini çekti sandım.Tşkler
İzlemeyeceğime karar verdim.. Babaları beğenmedim malasefKertenkeledeki adam varmiş. Serhat Teoman kasıntısını hiç çekemem
Nihal kendine yazık etmiş. En azından töre dizilerine kapak atsaydı çilekeş rol oynayacaktı
![]()
Kalp attım şıklık yapmişin konuyu atmişinBen de kalp atınca konuyu beğendin de ilgini çekti sandım.
Serhat Teoman babayı oynamıyor.Bugünkü tatsız habere rağmen Canan-Songül-Nihal üçlüsü ilgimi cezbetmeye yetti gerisini bekleyip görelim.
![]()
Yine de bu iş Ay Yapım'ın diğer dizisinden daha sağlam geldi gözüme.Kalp attım şıklık yapmişin konuyu atmişinEmeğine güldürü mü atsaydım
Babayı oynamayacaksa hepten kasıntı olacak desene![]()
Tolga oğlanı sevmiyorsun dimiYine de bu iş Ay Yapım'ın diğer dizisinden daha sağlam geldi gözüme.O dizi sırtını Haluk Bilginer'e dayayıp beklentileri karşılayamacakmış gibi hissediyorum.
![]()
Kendisine karşı nötrüm ben asıl senaristi (Gökhan Horzum'un eşi, Menajerimi Ara'yı batıran şahıs) sevmiyorum.Tolga oğlanı sevmiyorsun dimi![]()