Zaten soldan yapıyorlar benim de aklıma çıktıktan sonra ağrıyınca geldi ama galiba istesem de sağdan olmazdıBen de soldan oldum
Zaten soldan yapıyorlar benim de aklıma çıktıktan sonra ağrıyınca geldi ama galiba istesem de sağdan olmazdıBen de soldan oldum
Bende hiç bir şey olmadı sadece kolum ağrıdı3. doz Biontech oldum bir kaç saat önce. Umarım ikincisi gibi geçmez.
Kol ağrısı normal. Ateş vs. olmamasına sevindim.Bende hiç bir şey olmadı sadece kolum ağrıdı
Kol ağrısı normal. Ateş vs. olmamasına sevindim.
İrlandaya aşı lazım @DarkLegenDYeni dünya düzeni için düğmeye basıldı arkadaşlar. Size yapılan aşılarla beraber çipler aktif hâle geldi. Sizi istedikleri zaman öldürebilecekler ve hatta Biontech v1.2.2 güncellemesiyle beraber hareketlerinizi ve düşüncelerinizi kontrol edebilecekler.
HAARP devreye girmiş durumda. 10 büyüklüğünde ve şiddetinde bir İstanbul depremi için hazırlıklar tamamlandı. Sadece Bill Gates, Joe Biden ve dünyayı yöneten 5 ailenin düğmeye basması yeterli.
Sığınaklara kaçın! Dua edin!
İnfluzenza Omicron grip aşısını karıştırıp yeni aşı yapacak moderna İrlandada birde bundan olabilirim @Dosi @Yakamoz-Asi @serhatt
İrlandada maksimum 14 kişi ise sınıf online eğitim@Dosi sizde son durumlar nasıl Fransa’daki gibi aşı kartı olmayanlara yasaklar yok mu
İnfluzenza Omicron grip aşısını karıştırıp yeni aşı yapacak moderna İrlandada birde bundan olabilirim @Dosi @Yakamoz-Asi @serhatt
Üç doz Biontech ay farkından kaynaklı bir doz daha istiyorSen şimdiye kadar hangi aşıları oldun pompy?
Hastalığı geçirdikten sonra mı iki doz aldın? Ve iyileştikten sonra hemen mi aşı olsun?Hastalığı geçirdim + 2 doz Biontech oldum. Üçüncüsünün gerekliliğine ya da gerekmediğine dair etrafta hiçbir şey göremiyorum. Olup olmama konusunda kararsız kaldım.
Birkaç aya omicron'a özel yeni aşı çıkacak onu olmak daha mantıklı ama kim bilir ne zamana gelir Türkiye'ye.
Üç doz Biontech ay farkından kaynaklı bir doz daha istiyor
Birde Omicron ve grip influenza aşısıyla karıştıran bir aşı yaptı Moderna