Gayet güzel duruyor da Semih'in işgencesi
İlk 2 bölümden sonrasını izlemedim ama İzzet'in dönüşüne şaşırdım. Meğer diziyi dinamikleştiren de oymuş.Gayet güzel duruyor da Semih'in işgencesi
İzzet olmasa daha keyifli olacak Dönemin siyasetini işlemek zorunda değiller ama yine el atiyorlar belli Bi tek yakın dönem dizisi olup siyasete bulaşmayan BZÇ varİlk 2 bölümden sonrasını izlemedim ama İzzet'in dönüşüne şaşırdım. Meğer diziyi dinamikleştiren de oymuş.
İyi yine 4 bölüm dayanmışsın ben 2'de bıraktım.2x3 2x4
3. bölüm de zayıftı ama 4. bölümde işler heyecan kazanmaya başladı doğrusu. Özellikle Tülin'in yeniden ön plana çıkmaya başlaması bunda önemli etken. Yalnız dizideki 10 karakterin hepsinin bir şekilde birbiriyle alakası olup sürekli yollarının kesilmesi biraz fazla filmlerde olacak tesadüf gibi hissettiriyor.
6/10 7/10
Güzelleşiyor gittikçe.İyi yine 4 bölüm dayanmışsın ben 2'de bıraktım.
Evet özellikle 5. bölüm çok övülmüş ama hikayenin açılmasını görmek için 4 saatimi boşa harcayamam maalesef.Güzelleşiyor gittikçe.
2 saatini harcamışsın zaten, 2 kalmış.Evet özellikle 5. bölüm çok övülmüş ama hikayenin açılmasını görmek için 4 saatimi boşa harcayamam maalesef.
2x5
Taşların yerine oturduğu güzel bir bölümdü gerçekten. Net şekilde sezonun şu ana kadarki en iyi bölümü.
Mine için üzüldüm. Başına gelen bunca şeyi hak etmiyor.
Yalnız bölümün sonunda Semih'in yaptığı tam bir gerizekalılıktı. Semih gibi zeki bir adama yakıştıramadım bu gelişmeyi. İşler iyice karıştı bakalım ne çıkacak...
8/10
Evet iki hafta olacak.
Neyse witcher bitince başlarimEvet iki hafta olacak.
Mine'nin başına gelen neymiş tecavüz mü? Yorumlardan öyle bir çıkarım edindim ama o bölümde olanlarla ilgili biraz bilgi fena olmaz.