Sizin bizden umudunuz mu vardı ki Fenerbahçe maçıyla pimimizi çektiler -15 puan direkt hakemlere yazar..Teşekkürler GS. Yine istediğimizi aldığımız bir maç oldu.
Fener maçında hakemle falan yenilmediniz kendinizi kandırmaya devam edin böyle. Marcao ilk yarı ikinci sarıdan atılmalıyken atılmıyo, Tisserand daha ikinci faulünde cart diye atıldı. On kişi Fener'e yenilip de hakem dersen böyle 6 maçtır galibiyet yüzü göremezsin.Sizin bizden umudunuz mu vardı ki Fenerbahçe maçıyla pimimizi çektiler -15 puan direkt hakemlere yazar..
Başakşehir'in puan kaybetmesi gerekiyordu.Sizin bizden umudunuz mu vardı ki Fenerbahçe maçıyla pimimizi çektiler -15 puan direkt hakemlere yazar..
Fikrinin sadece bu paragrafına karşı çıkıyorum. Bizde taş gibi takım var ama yönetecek hoca yooooook, (kadroya laf ettirmem) başkan konusunu @xdragxx a paslıyorum.Beklentimin altında bir performans ortaya koydu. @xdragxx söz sende.Vallahi Fenerbahçe de öyle desede ben diyemem bizde ne takım var, ne taktik var, ne hoca var, ne başkan var...
Paragrafım nasıl güzel yazmışım di mi yo yo ma...Başkanımız yok ki.
Bizim taraftar hakem dediği zaman ağlak oluyoruz sonra aynısı Gs yarın FB yapar bu böyle gider. Ama cidden Fenerbahçe maçında genel bir haksızlık yoktu. Oyuna etki edecek hatalar vardı ama tamamen bir takıma yönelik değildiFener maçında hakemle falan yenilmediniz kendinizi kandırmaya devam edin böyle. Marcao ilk yarı ikinci sarıdan atılmalıyken atılmıyo, Tisserand daha ikinci faulünde cart diye atıldı. On kişi Fener'e yenilip de hakem dersen böyle 6 maçtır galibiyet yüzü göremezsin.
Adam belki Başakşehir'den çekiniyor Zira şu an da formda ve GS den daha öndeSizin bizden umudunuz mu vardı ki Fenerbahçe maçıyla pimimizi çektiler -15 puan direkt hakemlere yazar..