haci tartisioz dram deil tarih dizisi
Admin sbt reytingleri geldi günün yorumlarini eksik etme admin seni yorumların &90 en mantıklı oluyor anasayfada beklerim.
takas haci kvp zaza ölmedi gitti delircem ya
eninde sonunda ölcek ama kara zaza yı ne yapçak çok merak ediyorum zaza yakalandığında kedi gibi oldu
AFK İzledim. Süper bi bölümdü. Bence Star akasya durağından başka cuma günü hiçbir diziyi ilk 10 a sokamaz . Bitmez yani
tv 8 eski bir kanal yıllarır karasalda her ilde yaygın. yumurcak ve cartoon sadece uydudalar onları doğal olarak ölçmemiş olabilirler
Hiç alakası yok arka sokaklar gibi 3 4 kez tekrara dönen bi diziden daha fazla alacağına eminim ama muhteşem yüzyıl muhteşem kalitede bi dizi olduğu için tekrarı olmaz 😉
kardeş muhteşem yüzyılı hangi güne hangi saate koyarsan koy tekrarı 6-7 reyting alamaz.çünkü kimse tekrarları izlemiyor.anca kendi günü ve saatinde biraz iyi reyting alabilir tekrarı
Hiç alakası yok arka sokaklar gibi 3 4 kez tekrara dönen bi diziden daha fazla alacağına eminim ama muhteşem yüzyıl muhteşem kalitede bi dizi olduğu için tekrarı olmaz 😉
Hayat Devam Ediyor dizisi artık hep Cuma'ların 1.olacak gibi!
Show'un iddialı dizisi ADINI FERİHA KOYDUM 2.oldu!
HAYAT DEVAM EDİYOR özet ise çok iyi giderek ilk 3'e girdi!
ARKA SOKAKLAR (TKR) Kanal D'yi hep sevindiriyor! Kanal D bu diziyi bitirmemeli!
DENİZ YILDIZI ve UNUTMA BENİ süper gidiyorlar! FOX iyi ki bu dizileri devam ettiriyor!
AKASYA DURAĞI yeni gününde çok iyi gitmiş!
NAZLI TOLGA İLE FOX ANA HABER çok iyi giderek en çok izlenen haber bültenlerine girmiş!
ESRA EROL'DA EVLEN BENİMLE güzel gidiyor ve ATV'yi sevindiriyor!
Kanal D'nin iddialı dizisi BİR ÇOCUK SEVDİM bu günde bile iyi gitmiş ve ilk 15'teki yerini korumuş!
SİHİRLİ ANNEM'in reytingleri giderek yükseliyor. Yeni Star bu diziyi yayından kaldırmamalı gibi!
Focus Film'in BENİ AFFET dizisi Show Tv'yi güzel idare ediyor. Keşke FOX'ta 17:30'ta başlasaydı!
BEYAZ SHOW bu sefer çok az düşüş yaşamış !
STV'nin MACERACI belgeseli iyi gitmiş..
KELOĞLAN MASALLARI ile TRT 4 / ÇOCUK / OKUL çok iyi gitmiş!
DİNLE SEVGİLİ 52.olarak berbat gitmiş. FOX bu diziyi sadece Cumartesi 19:45'te başlatmalı!
akasya duragi sosyal aglarda seviliyor ilk 10 a girmesi büyük başari ama doguş grup center Çok güclü projelerle geliyor gözden çıkartabilir çünkü roportajinda bu sene en iyi 2 ye seneye kanald sallamaya çaliscaz dedi tahtindan
Bu sene imkansız ama seneye bişey diyemem
Akasya Durağı en kötü bu sene sonunda biter yani erken final yapmaz ayrıca pt2 de olsaydı bende izlerdim ve bence daha iyi reyting alırdı yani bitirmeyip pt2 yede alabilirler :cupcake:
akasya duragi pt2 olabilir çünkü seviliyor ama 2012 de star kesinlikle en çok konusulcak kanallar arasina girecektir..
Akasya Durağı'nın sevenleri de vardır elbette ama sosyal medyada yerden yere vuruluyor. A/B grubuna hitap etmek isteyen Yeni Star'da Akasya Durağı'na yer verileceğini sanmıyorum
Sihirli Annem ile ilgili bir soru vardı. Bence devam eder sene sonuna kadar. SBT'ye göre reytingleri çok iyi ama SBT'de çocuk yüzdesinin fazla olmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum bu durumun.
Dinle Sevgili konusunda haklısınız kesinlikle. Dizi çok kötü reytingler alıyor. Sadece Cumartesi yayınlanması iyi olacaktır.
Anasayfada yorum isteyen arkadaşlar var, ilgilerine teşekkürler Çok yakında başlıyoruz yorumlamaya
Akasya Durağı'nın sevenleri de vardır elbette ama sosyal medyada yerden yere vuruluyor. A/B grubuna hitap etmek isteyen Yeni Star'da Akasya Durağı'na yer verileceğini sanmıyorum
Ya Bence Bitmemeli ama yeni star çok değişik ya ciddi anlamda iki seneye en iyi kanal ollacağını düşünüyorum bende )
[TABLE="class: cms_table, width: 603"]
[TR]
[TD="align: right"]100
[/TD]
[TD]ALEMİN KIRALI (TKR)
[/TD]
[TD]ATV
[/TD]
[TD="align: right"]1,26
[/TD]
[TD="align: right"]19,76
[/TD]