23 Aralık 2011 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Bir Çocuk Sevdim (Kanal D)

Oy: 2 15.4%
  • Beyaz Show (Kanal D)

• Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 6 46.2%
  • 5'er Beşer (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

• Akasya Durağı (Star)

• Dedektif Memoli (TNT)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
Bir Çocuk Sevdim'in bu oranlarından sonra Yalan Dünya'nın Cuma olma ihtimali epey yükseldi bence.

Adını Feriha Koydum'un birkaç hafta sonra Hayat Devam Ediyor'u A/B'de geçebileceğini düşünüyorum...

Bence de geçer.. Adini Feriha Koydum'da heyecan fazla derecede artmaya basladi..

Yalan Dünya Çarsamba diyorlardi ama bilemiyorum artik.. Cuma olabilir.. Bir Çocuk Sevdim'de Cuma PT-2 olur..

hayat devam ediyor çok iyi reyting almış fakat ben çok yakında adını feriha koydumun ab'de zirveyi ele geçireceğini düşünüyorum
bügün ne giysem süper gitmiş(ivana sert farkı)
atv ana haber yükselişte

Bence de geçer.. Adini Feriha Koydum'da heyecan fazla derecede artmaya basladi.. Yalan Dünya Çarsamba diyorlardi ama bilemiyorum artik.. Cuma olabilir.. Bir Çocuk Sevdim'de Cuma PT-2 olur..
adını feriha koydunla hayat deam ediyor arsında kalite olarak çok fark var.. denebilirki hayat devam ediyorun reytingi düşüyor. sebebi atv dizi tutsun diye ilk dört bölüm çok az reklam koydu. şimdi sık sık reklam veriyor. ve bu bölümler geçiş bölümleri daha dizi oturmadı zamanla hayat devam ediyor reytingi artacaktır..

sbt tüm kanalları ölçüyor. sbt ye parayı sadece trt veriyor bu durumda trtnin dışında hiç bir kanalı göstermiyor olurdu.

Haklısın tüm kanalları ölçüyor ama ağırlıklı olarak karasal yayınları ölçtüğü söyleniyor. TV8 karasalda var mı ? Varsa ne kadarlık bir kesimde var o şüpheli. Mesela Cartoon Network ve Yumurcak TV'nin de hiçbir yapımı yok listede. TRT Çocuk'un bu kadar izlendiği reytinglerde o kanalların da en azından 4-5 programı listeye sokmaları gerekirdi :)

Muhteşem yüzyıl 1 bölümden tekrar koyarsa hafta içi veya hafta sonu 6 7 reyting alacagina adım gibi eminmi patent aldi yakında ordanda arka sokaklara damga çakabilir

hayat devam ediyoru izledim yine süper bi bölümdü.reytingleride çok iyi ama ab de koltuğu sağlama alması lazım.totalde yeri garanti zaten :D

Muhteşem yüzyıl 1 bölümden tekrar koyarsa hafta içi veya hafta sonu 6 7 reyting alacagina adım gibi eminmi patent aldi yakında ordanda arka sokaklara damga çakabilir

kardeş muhteşem yüzyılı hangi güne hangi saate koyarsan koy tekrarı 6-7 reyting alamaz.çünkü kimse tekrarları izlemiyor.anca kendi günü ve saatinde biraz iyi reyting alabilir tekrarı :D

Haklısın tüm kanalları ölçüyor ama ağırlıklı olarak karasal yayınları ölçtüğü söyleniyor. TV8 karasalda var mı ? Varsa ne kadarlık bir kesimde var o şüpheli. Mesela Cartoon Network ve Yumurcak TV'nin de hiçbir yapımı yok listede. TRT Çocuk'un bu kadar izlendiği reytinglerde o kanalların da en azından 4-5 programı listeye sokmaları gerekirdi :)
tv 8 eski bir kanal yıllarır karasalda her ilde yaygın. yumurcak ve cartoon sadece uydudalar onları doğal olarak ölçmemiş olabilirler

kardeş muhteşem yüzyılı hangi güne hangi saate koyarsan koy tekrarı 6-7 reyting alamaz.çünkü kimse tekrarları izlemiyor.anca kendi günü ve saatinde biraz iyi reyting alabilir tekrarı :D

tekrarı verilmediki :) bence garanti arka sokaklari geçer ... nezaman tekrar verildi söylede bilelim :)

yeni yayınlanan hiç bir drama dizisinin tekrarı iyi reyting almaz. aradan en az iki yıl geçmesi lazım. 6-7 reyting ise hayal olur aynı günde özeti bile okadar reyting almıyor

tekrarı verilmediki :) bence garanti arka sokaklari geçer ... nezaman tekrar verildi söylede bilelim :)

tekrarı verildi demiyorum sen diyosun ya tekrarı verilse 6-7 reyting alır :D o saate muhteşem yüzyılı koymazlar bence.koysalar bile arka sokakları geçemez o saatte hiçbi dizi tekrarı arka sokakları geçemez çünkü 3-4 senedir adamlar tekrarlarını yayınlıyolar klasikleşmiş :D hee şunuda söylim ikisinin yeni bölümü aynı gün ve saatte olsa arka sokaklar ezilir orası ayrı :D

tekrarı verildi demiyorum sen diyosun ya tekrarı verilse 6-7 reyting alır :D o saate muhteşem yüzyılı koymazlar bence.koysalar bile arka sokakları geçemez o saatte hiçbi dizi tekrarı arka sokakları geçemez çünkü 3-4 senedir adamlar tekrarlarını yayınlıyolar klasikleşmiş :D

arka sokaklar totalde 9 ab 7 reyting alan dizi totalde 15 abd 21 reytingi gören dizi karsısında hiçbir sansi yok arka sokaklarin .. reyting geçmisine bak istersen arka sokaklar alip alabildigi en yüksek reyting muhtesem yüzyıl reytingini geçememistir..

arka sokaklar totalde 9 ab 7 reyting alan dizi totalde 15 abd 21 reytingi gören dizi karsısında hiçbir sansi yok arka sokaklarin .. reyting geçmisine bak istersen arka sokaklar alip alabildigi en yüksek reyting muhtesem yüzyıl reytingini geçememistir..
ne dediğimi anlamamışsın.hani hergün arka sokakların tekrarları oynuyo kanal d de.sen diyosun star muhteşem yüzyılın tekrarlarını o saatte yayınlasa arka sokakları geçer.ben tekrarı geçemez diyorum.yeni bölümlerini aynı gün ve saate koy arka sokaklar ezilir :D

ne dediğimi anlamamışsın.hani hergün arka sokakların tekrarları oynuyo kanal d de.sen diyosun star muhteşem yüzyılın tekrarlarını o saatte yayınlasa arka sokakları geçer.ben tekrarı geçemez diyorum.yeni bölümlerini aynı gün ve saate koy arka sokaklar ezilir :D

hocam sende bni anlamadin :) hafta içi sihirli annem yerine muhtesem yüzyıl tekrari ya kafa kafaya gider yada arka sokaklari geçer 4 yıldır ayni seyi yapio kanal d show beni affeti koymus direnemiyor simdi soruyorum

beni affet sihirli annem arka sokaklar muhteşem yüzyıl akla en mantıklı iki tane geliyor demimi arka sokaklar muhtesem yüzyıl kesinlikle sihirli annem oranlarini iki katını alir adim gibi eminim hele abde ucar.

hocam sende bni anlamadin :) hafta içi sihirli annem yerine muhtesem yüzyıl tekrari ya kafa kafaya gider yada arka sokaklari geçer 4 yıldır ayni seyi yapio kanal d show beni affeti koymus direnemiyor simdi soruyorum

beni affet sihirli annem arka sokaklar muhteşem yüzyıl akla en mantıklı iki tane geliyor demimi arka sokaklar muhtesem yüzyıl kesinlikle sihirli annem oranlarini iki katını alir adim gibi eminim hele abde ucar.

bi muhteşem yüzyıl için birbirimizi kırmaya gerek yok :D ama fikrim şu bi dram dizisinin tekrarı o saatte iş yapmaz :D