- Reaksiyon puanı
- 69,072
- Puanı
- 1,060
Nerede var çok bir tane göstersene benim gibi.Senden çok var canım ne bulunmaz hint kumaşı diyorsun.
Nerede var çok bir tane göstersene benim gibi.Senden çok var canım ne bulunmaz hint kumaşı diyorsun.
Ben sen değilim, tek seferde anlarım.ANLAMANA SEVİNDİM
gerçekten miğğğğğBen sen değilim, tek seferde anlarım.
algılamanda bir problem yokmuş sevindimOf course.
Ben, sen değilim.algılamanda bir problem yokmuş sevindim
Güzel düşüncelerin için de kutlaman için de çok teşekkür ederim.@serhatt foruma yeni girdim. O yüzden biraz geç oldu kutlarım seni 7 yıl kolay değil kutlarım seni. Foruma renk katanlardansın.
Ekli dosyayı görüntüle 112690
Hediye olarak bu arkadaşı bırakıyorum.
Yalılarda çok var işte.Nerede var çok bir tane göstersene benim gibi.
Onlar hak etmeyip şansından oradalar, ben eşsiz ve şansız biri olduğum için bulunduğum konumdayım...Yalılarda çok var işte.
Hayır ayol toplasan 1 sayfa parlak konuşmuşuzdur. Sevenim çok olunca kutlamak için sıraya girdi herkes.7 sayfa ne konuştunuz @serhatt , parlaklar mı?
@Tolstoyevski kutladı mı acaba. Hediyesini merak ediyorum ama Yasak Elma ile gelip kolaya kaçmasınHayır ayol toplasan 1 sayfa parlak konuşmuşuzdur. Sevenim çok olunca kutlamak için sıraya girdi herkes.
Kutlamaz olaydı, tabiki Yasak Elma ile geldi. @Tolstoyevski@Tolstoyevski kutladı mı acaba. Hediyesini merak ediyorum ama Yasak Elma ile gelip kolaya kaçmasın
Bir parlakla gelsin. @xdragxx da @Tolstoyevski de.Bunu kabul etmiyoruz. Yeni bir hediye ile gel @serhatt
Sen hak ettin de noldu ya boynuzladın ya zehirledin kocaları.Onlar hak etmeyip şansından oradalar, ben eşsiz ve şansız biri olduğum için bulunduğum konumdayım...
Ben aşkımın kurbanı oldum, ona kavuşabilmek için zehirledim kocalarımı.Sen hak ettin de noldu ya boynuzladın ya zehirledin kocaları.
Bomba imha ekibinde çalişsanaKarısından da ayrıldı patlamaya yer arıyordur zaten adam. @Forumdash