Formula 1 ve Diğer Motor Sporları - Genel Yorum & Sohbet Konusu

Yarım yamalak izledim yarışı epey güzeldi. Hamilton reis alacak gibi şampiyonluğu

• Sinir Bozucu
Reactions: 12.Adam
İnşallah yarınki yarış sonunda da yüzümüz böyle güler, amin. :Z

Tabii yumuşak lastikle başlama olayı işleri biraz karıştırdı. Tam bir taktik savaşı olacak. Red Bull adına kazanılmış bir şey yok ama en azından Mercedes'ten çok yavaş olunmaması ümitlerin bitmemesi gerektiğine işaret. :Z

• Beğendim
RedBull çok iyi bir strateji ile Pole almaya başardı bakalım yarın ikisi de farklı hamurlarla başlayacak o da tamamen başka bir strateji demek, heyecanlı bir yarış izleyeceğiz umarım kazasız olur.

Red Bull'u lastik kullanımında daha iyi gördüm. Ya fark açmak için zorlayacaklar, ya da kontrollü gidip aralığı uzatmaya çalışacaklar. Yoksa sert lastiklerde uçan Mercedes'i tutamazlar.

Bir de startta Norris'ten sürpriz bekliyorum :A

Perez efsane ötesi iş çıkarıyor şu ana kadar. :Z

Verstappen'in ilk turu önde kapamasına garanti gözüyle bakıyordum, kötü start şaşırttı ve üzdü. Perez'in çabalarına rağmen imkansız gözüküyor Verstappen zaferi. :(

Raikkonen'in vedası...

• Beğendim
Perez efsane ötesi iş çıkarıyor şu ana kadar. :Z

Verstappen'in ilk turu önde kapamasına garanti gözüyle bakıyordum, kötü start şaşırttı ve üzdü. Perez'in çabalarına rağmen imkansız gözüküyor Verstappen zaferi. :(

Raikkonen'in vedası...

Kimi keşke son yarışını tamamlayabilseydi, unutulmayacaksın abim…

Nefesler tutuldu...

Ulan Araplar piste çivi mivi bir şey atın yoksa durmayacak bu mutant. Tsunoda bari sen bir kamikaze yap be.

Günün sürücüsünde Checo'ya oyumu verdim, inşallah Verstappen efsane işler yapıp beni utandırır.

Bu şarkı Hamilton denen canavara gelsin. :A

Tarihin en iyi finali olabilir. Çılgın Max sonunda küffarı yendi. Finalden öyle böyle zevk almadım.