Yooo, gitsen de kalsan da bir, değişen bir şey yok.Kaçacak delik lazım şimdi bana dimi?
Yooo, gitsen de kalsan da bir, değişen bir şey yok.Kaçacak delik lazım şimdi bana dimi?
ÖYLE BİR ATARIZ Kİ ANLAT YAPTIKLARIMIZI @slhttnmtlHODRİMEYDAN. SİZ BENİMLE AŞIK ATAMAZSINIZ.
@serhatt ile yaniKendini bir şey sananlarla değil, dişli rakiplerle işimiz.
Bulurum diyorsun?Yooo, gitsen de kalsan da bir, değişen bir şey yok.
Hayır hayır, o dişli değil!
Uğraşmaya değer bulmuyorum diyorum. Siz sütlerinizi içip yatın artık.Bulurum diyorsun?
haklısın sönük kalıyor ateş olsa cürmüm kadar yer yakar @serhattBulurum diyorsun?
Gören de sanacak dedemiz, ben sütü sabahları içiyorum canım. Sağlıklı yaşam için önemli.Uğraşmaya değer bulmuyorum diyorum. Siz sütlerinizi içip yatın artık.
Keşke kendisi de anlasa...haklısın sönük kalıyor ateş olsa cürmüm kadar yer yakar @serhatt
Hep benim laflarım hep.haklısın sönük kalıyor ateş olsa cürmüm kadar yer yakar @serhatt
he he kesin öyle sende anca böyle avut kendini hep diyorsun benim laflarım diyeHep benim laflarım hep.
anlatıcam ben kendisine 😡Gören de sanacak dedemiz, ben sütü sabahları içiyorum canım. Sağlıklı yaşam için önemli.
Keşke kendisi de anlasa...
Aman banane be ne halin varsa gör.Gören de sanacak dedemiz, ben sütü sabahları içiyorum canım. Sağlıklı yaşam için önemli.
Keşke kendisi de anlasa...
Mission completed. 👍🏻 @EmreCanAman banane be ne halin varsa gör.
YENİLDİNAman banane be ne halin varsa gör.
öyle olduMission completed. 👍🏻 @EmreCan
Mission completed. 👍🏻 @EmreCan
Pes etmedim, dişime göre rakipler olmadığınız için yol verdim.
Aman yeme bizi.Pes etmedim, dişime göre rakipler olmadığınız için yol verdim.
inandık tmmPes etmedim, dişime göre rakipler olmadığınız için yol verdim.
Nesi değil be Tarkanla mı karşılaştırıyonRekor bi ücret değil. @xemrexxx nerdesin looo??? Açıklama yapsana ne kadar ucuz olduguna dair
Paragöz! 😱Nesi değil be Tarkanla mı karşılaştırıyon
Moskovadaki 2 saatlik çekimden 1 milyon da aldı sultanım @cookies onu da ekle @serhatt çatlasın @slhttnmtl @The_Erinch @Angelica
Nesi değil be Tarkanla mı karşılaştırıyon
Moskovadaki 2 saatlik çekimden 1 milyon da aldı sultanım @cookies onu da ekle @serhatt çatlasın @slhttnmtl @The_Erinch @Angelica
O zaman Moskova'ya göre hesap et 365 gün kaç saatNesi değil be Tarkanla mı karşılaştırıyon
Ayyy neyse şu @kerem gereksizi Sultanımın berlinde açtığı pastanelerden birine gitse ürünler nasılmış söylese, bir işe yarardı . SsO zaman Moskova'ya göre hesap et 365 gün kaç saat
Ayy yazık be pastane mi açmiş aça aça Kerimcan bile ruj çıkarıyor bu vizyonsuzluğu ne bu Meryem'inAyyy neyse şu @kerem gereksizi Sultanımın berlinde açtığı pastanelerden birine gitse ürünler nasılmış söylese, bir işe yarardı . Ss