22-28 Kasım 2021 | Fav10 Haftanın Trendleri

Aşk olsun, Yiğit demek kaos demek hemen ''yine'' bir konunu zirveye oturturuz. :A Üyelerimiz kaoslarımı özlemiş, yıllar geçiyor kalitemden hiçbir şey eskimiyor. Hiç mütevazi olamayacağım. :A
Mütevazi olunmaz yalnız, mütevazı olunur. :A Sen mütevazi olarak paralel olursun ama mütevazı olursan alçakgönüllü. :A Kelimenin anlamları farklı yani. :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Mütevazi olunmaz yalnız, mütevazı olunur. :A Sen mütevazi olarak paralel olursun ama mütevazı olursan alçakgönüllü. :A Kelimenin anlamları farklı yani. :A
Ben her güzel şeyleri üzerimde toplamışım zaten, ne anlama geldiğinin önemi var mı? :bhr:

Aksine ben senin gibi değilim, benim doğrularım=herkesin doğruları. Kıskanma. :Z
Senin doğruların eşittir benim doğrularımsa aşk eşittir biz demektir. :bhr:

• Güldürdün
Reactions: serhatt and Araf
  • Güldürdün
Reactions: serhatt and Yiğitt
Bir ilişkiyi yüklenecek cesaret yok sende!
Maalesef...

@serhatt ile senin cümleleri tam çözemiyorum bugün. @serhatt, "dikkatine girdi" dedi, sen "düşünüyorsun sen de bana" dedin. @Yiğitt ve @serhatt birbiriyle çok konuşunca böyle oldu bugün nedense. :A
Ama sen yazdıklarımı tam okumuyorsun demek ki, şu an çok kırıldım. ''Düşünüyorsun sen de bana'' demedim, ''düşüyorsun sen de bana'' dedim. :T:

• Beğendim
Reactions: serhatt
Kendinle karıştırmışsın, o şekilde değişmek söz konusu olamaz. :A Ben böyle iyiyim ve ayrıca nasıl böyle bir anlam çıkardın, çok ilginç doğrusu. :A
Hayatta olmaz-olamaz diye bir şey yoktur. :A

İyi böyle kal, kuru köşende. :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Değişmiyorum, belki huysuz bir ihtiyar oluyorum. :A @The_Erinch bile benden daha genç belki. :A

"Düşünüyorsun sen de beni" olacak aslında da neyse. :A
''Düşmek'' sözcüğü artık bana aşıksın, benden etkileniyorsun falan anlamlarına geliyor. 2022 oldu kendini hiç geliştiremedin ya, hala eski düşünüyorsun. :A @serhatt

• Güldürdün
Reactions: serhatt and Araf