Kendi eksenindeki doğrularına bayılıyorum, bu bilimsel doğruyu bir tek sen kabul ediyorsun galiba.Prim yapmak senin işin, ben gerçekleri söylüyorum tatlım.
Kendi eksenindeki doğrularına bayılıyorum, bu bilimsel doğruyu bir tek sen kabul ediyorsun galiba.Prim yapmak senin işin, ben gerçekleri söylüyorum tatlım.
Mütevazi olunmaz yalnız, mütevazı olunur. Sen mütevazi olarak paralel olursun ama mütevazı olursan alçakgönüllü. Kelimenin anlamları farklı yani.Aşk olsun, Yiğit demek kaos demek hemen ''yine'' bir konunu zirveye oturturuz. Üyelerimiz kaoslarımı özlemiş, yıllar geçiyor kalitemden hiçbir şey eskimiyor. Hiç mütevazi olamayacağım.
Aksine ben senin gibi değilim, benim doğrularım=herkesin doğruları. Kıskanma.Kendi eksenindeki doğrularına bayılıyorum, bu bilimsel doğruyu bir tek sen kabul ediyorsun galiba.
Ben her güzel şeyleri üzerimde toplamışım zaten, ne anlama geldiğinin önemi var mı?Mütevazi olunmaz yalnız, mütevazı olunur. Sen mütevazi olarak paralel olursun ama mütevazı olursan alçakgönüllü. Kelimenin anlamları farklı yani.
Senin doğruların eşittir benim doğrularımsa aşk eşittir biz demektir.Aksine ben senin gibi değilim, benim doğrularım=herkesin doğruları. Kıskanma.
"Mütevazlık"ta @Yiğitt gibi olun.Ben her güzel şeyleri üzerimde toplamışım zaten, ne anlama geldiğinin önemi var mı?
Senin doğruların eşittir benim doğrularımsa aşk eşittir biz demektir.
Sen aşk adamı değilsin...Ben her güzel şeyleri üzerimde toplamışım zaten, ne anlama geldiğinin önemi var mı?
Senin doğruların eşittir benim doğrularımsa aşk eşittir biz demektir.
Düşüyorsun demi sen de bana, ben anlamıştım zaten."Mütevazlık"ta @Yiğitt gibi olun.
Niye herkes böyle diyo ya...Sen aşk adamı değilsin...
Bir ilişkiyi yüklenecek cesaret yok sende!Düşüyorsun demi sen de bana, ben anlamıştım zaten.
Niye herkes böyle diyo ya...
Maalesef...Bir ilişkiyi yüklenecek cesaret yok sende!
Ama sen yazdıklarımı tam okumuyorsun demek ki, şu an çok kırıldım. ''Düşünüyorsun sen de bana'' demedim, ''düşüyorsun sen de bana'' dedim.
İnsanın kendini bilmesi de güzel bir şey!Maalesef...
Ama sen yazdıklarımı tam okumuyorsun demek ki, şu an çok kırıldım. ''Düşünüyorsun sen de bana'' demedim, ''düşüyorsun sen de bana'' dedim.
Değişmiyorum, belki huysuz bir ihtiyar oluyorum. @The_Erinch bile benden daha genç belki.Belki de sen değişiyorsundur.
"Düşünüyorsun sen de beni" olacak aslında da neyse.Maalesef...
Değişmekten kastım belki parlaklara meyilleniyorsun anlamında.Değişmiyorum, belki huysuz bir ihtiyar oluyorum. @The_Erinch bile benden daha genç belki.
"Düşünüyorsun sen de beni" olacak aslında da neyse.
Kendinle karıştırmışsın, o şekilde değişmek söz konusu olamaz. Ben böyle iyiyim ve ayrıca nasıl böyle bir anlam çıkardın, çok ilginç doğrusu.Değişmekten kastım belki parlaklara meyilleniyorsun anlamında.
Ruhu senden genç olabilir evet.
Hayatta olmaz-olamaz diye bir şey yoktur.Kendinle karıştırmışsın, o şekilde değişmek söz konusu olamaz. Ben böyle iyiyim ve ayrıca nasıl böyle bir anlam çıkardın, çok ilginç doğrusu.
Kurumak iyidir, kuruyup kalmayı seviyorum.Hayatta olmaz-olamaz diye bir şey yoktur.
İyi böyle kal, kuru köşende.
Kendi başına kurumasan da ecünnüler kurutur zaten.Kurumak iyidir, kuruyup kalmayı seviyorum.
''Düşmek'' sözcüğü artık bana aşıksın, benden etkileniyorsun falan anlamlarına geliyor. 2022 oldu kendini hiç geliştiremedin ya, hala eski düşünüyorsun. @serhattDeğişmiyorum, belki huysuz bir ihtiyar oluyorum. @The_Erinch bile benden daha genç belki.
"Düşünüyorsun sen de beni" olacak aslında da neyse.
Gerçekten bunu bilmeyen de ne bileyim.''Düşmek'' sözcüğü artık bana aşıksın, benden etkileniyorsun falan anlamlarına geliyor. 2022 oldu kendini hiç geliştiremedin ya, hala eski düşünüyorsun. @serhatt