Ben bu konuyla tatmak istemezdim doğrusu, "Fav10'a Öneriler" kısmındaki konular listeye girmemeli bence.Ben çok zirve tattım, bu kez senin hakkın yalnız baya yakınmış.
Asıl sana tebrikler ama reaksiyonda zirveyim evet
Forumun aradığı kaosu , tek bir konuda yaşatan koca yürekli adam...Ben bu konuyla tatmak istemezdim doğrusu, "Fav10'a Öneriler" kısmındaki konular listeye girmemeli bence.
Asıl sana tebrikler ama reaksiyonda zirveyim evet
Kaos sevmem ama @Yiğitt sağ olsun, coşturdu konuyu.Forumun aradığı kaosu , tek bir konuda yaşatan koca yürekli adam...
İlk ikiye fena çökmüşüm, @xemrexxx i saf dışı bırakmışım aylıktada bana zirve getirecekGüldürdü
İlk ikiye fena çökmüşüm, @xemrexxx i saf dışı bırakmışım aylıktada bana zirve getirecek
Sayemde yine zirvelere oturmuşsun, ah ah ben olmasam ne yapacaksın Arslan Bey'ciğim?Kaos sevmem ama @Yiğitt sağ olsun, coşturdu konuyu.
Ekli dosyayı görüntüle 111946
Normalde 50-60 mesaj olurdu en fazla muhtemelen.
İlk defa oldu, "yine" olmadı pek. Neyse ilk ve son olur muhtemelen bu, bu tarz konular açmıyorum genelde ve konularda da genelde denk gelmiyoruz.Sayemde yine zirvelere oturmuşsun, ah ah ben olmasam ne yapacaksın Arslan Bey'ciğim?
Bugün ayın sonu, bugün 20 küsür Reaksiyon alan olmazsa hesabı kolayHemen "aylik" planlari da yapmis 😱😱😱😱😱😱😱
Bugün ayın sonu, bugün 20 küsür Reaksiyon alan olmazsa hesabı kolay
Ha ama ay içinde alan vardıysa bilemem ama ilk 5te olacağım kesin
Gelecek ay burası şenlenecek çünkü herkesin bu tabloya girecek mesajları olacak Enler sayesindeSana gelecek ay reaksiyon meaksiyon falan yok
Gelecek ay burası şenlenecek çünkü herkesin bu tabloya girecek mesajları olacak Enler sayesinde
Kendim için değil, üyeler içinYok artik. Birde gelecek ayin planlarini da yapmis. Ben sok. 😱
Aşk olsun, Yiğit demek kaos demek hemen ''yine'' bir konunu zirveye oturturuz. Üyelerimiz kaoslarımı özlemiş, yıllar geçiyor kalitemden hiçbir şey eskimiyor. Hiç mütevazi olamayacağım.İlk defa oldu, "yine" olmadı pek. Neyse ilk ve son olur muhtemelen bu, bu tarz konular açmıyorum genelde ve konularda da genelde denk gelmiyoruz.
@Yiğitt değil ben coşturdum asıl, gözlerinizi açın iyi.Kaos sevmem ama @Yiğitt sağ olsun, coşturdu konuyu.
Ekli dosyayı görüntüle 111946
Normalde 50-60 mesaj olurdu en fazla muhtemelen.
Sen de hep benim üzerimden prim yapıyorsun, gerek yok artık bunlara.@Yiğitt değil ben coşturdum asıl, gözlerinizi açın iyi.
Prim yapmak senin işin, ben gerçekleri söylüyorum tatlım.Sen de hep benim üzerimden prim yapıyorsun, gerek yok artık bunlara.