Canan Ergüder'in Yeni Dizisi Belli Oldu!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
59,382
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
canan-1.png

Canan Ergüder'in yeni dizisi belli oldu!

Meme kanseri tedavisi nedeniyle yer aldığı 'Menajerimi Ara' dizisine erken veda eden Canan Ergüder; yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Amet Katıksız'ın oturacağı 'Oğlum' ile anlaştı.

Ergüder'in Pedagog Demet karakterine hayat vereceği dizide Timur Acar da İlyas karakteri ile yer alacak.

İki çocuğun hikayesi üzerine kurulu olan dizinin Show TV'de ekrana gelmesi planlanıyor.

Kaynak: Birsen Altuntaş

Setlere dönüşü beklediğimden çok daha erken oldu. 😱 Ama Feris'in erken vedasından sonra yine ekranlarda olmasına, hele ki dizinin merkezindeki bir karakteri oynayacak olmasına çok sevindim bomba gibi dönüyor. :Z

Bu kadar erken setlere döneceğini beklemiyordum, çok güzel haber ekranlara dönüyor olması. :bhr: Diziyi izler miyim bilmiyorum ama detayları bekliyorum. Ay Yapım ve Ahmet Katıksız faktörleri de olumlu tabi..

Setlere dönecek olmasına çok sevindim ilgi çekici bir konusu var merakla bekliyorum bakalım

Çok ara vermeden ekranlara dönecek olması harika bir gelişme. Kanalı düşündürse de diğer detayları oldukça iyi. Umarım ilgi görür.

Aa böyle hemen başrolle gelmesi harika. :Z Hem de dizi iş yapabilecek gibi görünüyor, Timur Acar'ın UŞM faciasından sonra düzgün bir dizide görünmesine de ayrıca sevindim. :Z

• Harika
Reactions: Carpe Diem