Niye seviniyon mosi ezik misin sen? ŞL falan aldık da haberim mi yok?@MasacRE o teyzeleri alsam iyi olurmuydu
1 -0 öne geçin, önden koreografi hazır edin ama elinizde patlasın
Geçmiş olsun bu arada...
Niye seviniyon mosi ezik misin sen? ŞL falan aldık da haberim mi yok?@MasacRE o teyzeleri alsam iyi olurmuydu
Geçmiş olsun bu arada...
Fener aldı diye elbet sevindim ama forumdaki GS tayfasının abartılı sevinçlerini yapamamalarına sevindimNiye seviniyon mosi ezik misin sen? ŞL falan aldık da haberim mi yok?
Gs tayfası abartılı sevinç mi yapıyor? Ben hatırlamıyorum öyle şeyler onlara göre bize karşı oynadıkları maçlar gayet standart maçlar. Yendik geçtik diyip kenarlarına çekiliyorlar. Fener'in kaybettiği Bjk maçlarında bile durum güncellemesi atıyor diye iftira atıyorsunuz bir de adamlara...Fener aldı diye elbet sevindim ama forumdaki GS tayfasının abartılı sevinçlerini yapamamalarına sevindim
23 Şubat'ın yıldönümünde konuyu uplatıyordun yahu şaka mı bu.Günün özeti. Biz 2 senedir Kadıköy'de kazanıyoruz, eyvallah Onyekuru'dan koşu var olayında 20 senenin hasretini giderdik de geçen sene hiç bu kadar curcuna çıktığını hatırlamıyorum, bir iki eğlenip geçmiştik.
20 senenin bitişi olayı ayrı, geçen sene Kadıköy'de 1-0 yendiğimiz maçı kastettim23 Şubat'ın yıldönümünde konuyu uplatıyordun yahu şaka mı bu.
Bjk yenince niye şampiyon olmuş gibi sevindiniz tüm gsliler olarak peki?20 senenin bitişi olayı ayrı, geçen sene Kadıköy'de 1-0 yendiğimiz maçı kastettim
Bu arada bu sene umarım Kadıköy'de kazanmayız. İkidir Kadıköy'de kazandıktan sonra çuvallıyor takım...
Şamp olmuş gibi sevinmedik, goygoy dönmüştür o da fb de havlu attığı içindir ligeBjk yenince niye şampiyon olmuş gibi sevindiniz tüm gsliler olarak peki?
Bir sonraki Arena galibiyetinde yaparsın o zaman o tarz bir kutlama, malum 8 sene oldu.20 senenin bitişi olayı ayrı, geçen sene Kadıköy'de 1-0 yendiğimiz maçı kastettim
Bu arada bu sene umarım Kadıköy'de kazanmayız. İkidir Kadıköy'de kazandıktan sonra çuvallıyor takım...
Fener'in de Kadıköy'de son GS galibiyetinin üzerinden 6. seneye gireceğiz, ama bence bu kez FB yine kazanacak gibi bu gidişleBir sonraki Arena galibiyetinde yaparsın o zaman o tarz bir kutlama, malum 8 sene oldu.
Havlu falan atmamıştık. Eeee bir zahmet yani o kadar da bjklı değilsinizdir..Şamp olmuş gibi sevinmedik, goygoy dönmüştür o da fb de havlu attığı içindir lige
Onlar bize de öyle küçümser davranıyorlar biz yenince neyseki 5 dk sürüyor üzüntüsü ayakları falan. Ama şu sıra en çok bizimle uğraşan GS FB nefretini geçmiştir şu sıra nefretleri geçen seneki averaj olayı ile iyice alevlendi.Bjk yenince niye şampiyon olmuş gibi sevindiniz tüm gsliler olarak peki?
Bana niye geçmiş olsun diyorsunuz Dosi hanım@MasacRE o teyzeleri alsam iyi olurmuydu
Geçmiş olsun bu arada...
Gitmiyorum yoldaşım merak etme... Evden izleyeceğim ve kazanacağız...
Future Enes..Gitmiyorum yoldaşım merak etme... Evden izleyeceğim ve kazanacağız...
Ne diyim ki... Zaten bunu bilerek gitmedim maça...Future Enes..