Maskeli Fedai
Favori Üye
Ahahahahha malum Kadıköy gecesi.. Yemin ederim hayatta en zevk aldığım üç beş andan biridir..Çok da uzun sürmemiştir çünkü yaklaşık 2.5 hafta sonra şampiyon oldunuz..
Ahahahahha malum Kadıköy gecesi.. Yemin ederim hayatta en zevk aldığım üç beş andan biridir..Çok da uzun sürmemiştir çünkü yaklaşık 2.5 hafta sonra şampiyon oldunuz..
Galatasaray derbisinde kudurtucu Özil'i görmek istiyorum...
Esas Fenerli işte o zaman olur.5-1 olacak maçtı
Fenerbahçe’nin Başkanı yedek kulübesinde otursa ne olur Shamrock Rovers böyle @12.AdamEsas Fenerli işte o zaman olur.
Berke oynasın dua edelim de, Altay yok, bari Berke oynasın. En son dinlendirme haberi çıkmıştı, yedeğin yedeği de kalede olabilir ama sanırım Berke'de herhangi bir sorun yok.Kalede Berke varken zor olacak derbi. Hiç hazır değil Fenerbahçe kalecisi olmak için. Altay olsa yenilmeyiz derdim ama bu şartlarda GS galibiyete yakın. Hoş Altay da bu sezon dökülüyor, veteran iyi Türk kalecisi de yok ki alalım. Yabancı sınırı olmasa oraya yabancı çekebilirdik aslında. Valla bu maçları kaleciler alıyor. Volkan'ın bizi ayıkladığı Arena'da oynanan derbiler oldu. Neyse ki Muslera da acayip formsuz. Bu derbi son yılların aksine gollü geçebilir gibi hissediyorum.
Gripmiş ama oynar muhtemelen. Valla ben rahatım yenilirsek de ülke bu haldeyken ne futbolu ya der geçeriz.Berke oynasın dua edelim de, Altay yok, bari Berke oynasın. En son dinlendirme haberi çıkmıştı, yedeğin yedeği de kalede olabilir ama sanırım Berke'de herhangi bir sorun yok.
Sonra abine tshirt alırsınGripmiş ama oynar muhtemelen. Valla ben rahatım yenilirsek de ülke bu haldeyken ne futbolu ya der geçeriz.
Kadıköy'de yenilmeyelim muhabbetine giresim var da, artık Kadıköy'ün herhangi bir büyüsü de kalmadı Ali Koç sayesinde. Kadıköy'de Galatasaray'a yenildik, sonra pandemi çıktı, sonra Kadıköy'de yenen yenene. Nasıl büyüymüş arkadaş!Gripmiş ama oynar muhtemelen. Valla ben rahatım yenilirsek de ülke bu haldeyken ne futbolu ya der geçeriz.
Alırım tabii feda olsun sana.Sonra abine tshirt alırsın
Benimde hayalim var ama tecrübe lazım bu işte başkanlık işlerinde İrlandada Shamrock Rovers I izleyip öğrenirimSonra abine tshirt alırsın
Kurban kestirmedik mi bende gittim stada en son Beşiktaşlı bir arkadaşım Fenerbahçe’nin Galatasaray maçını seyretmeye gitti @ArafKadıköy'de yenilmeyelim muhabbetine giresim var da, artık Kadıköy'ün herhangi bir büyüsü de kalmadı Ali Koç sayesinde. Kadıköy'de Galatasaray'a yenildik, sonra pandemi çıktı, sonra Kadıköy'de yenen yenene. Nasıl büyüymüş arkadaş!
Ben bütün totemlerimi yaptım ben totem in tersi ne olarak yazılıyor @HeisenBerg @Araf @12.Adam@HeisenBerg'in Vitor Pereira'dan son umudu, Galatasaray maçı. Eğer yenemezse Vitor Pereira avatarını, avatarından çıkarıp, @xdragxx'e t-shirt hediyesini gönderecek.
Motet diye yazılıyor reis.
Nasıl düşünce benimde bu her şeyi tersinden yapma @ArafMotet diye yazılıyor reis.
Tersi bu reis, yapacak bir şey yok. Sen düz git en iyisi, ters pek iyi değil.Nasıl düşünce benimde bu her şeyi tersinden yapma @Araf
Ben her şeyi ters yapmayı severim moteti uyguladım zaten @ArafTersi bu reis, yapacak bir şey yok. Sen düz git en iyisi, ters pek iyi değil.
Reisin, konuşma tarzından ne kadar düz olduğu belli oluyor.Tersi bu reis, yapacak bir şey yok. Sen düz git en iyisi, ters pek iyi değil.