Baya keyifli bir formata benziyor. Umarım Şöhret Kafası gibi olmaz sonu
Bu havayı yakalayabilirlerse dikkat çeker.
Baya keyifli bir formata benziyor. Umarım Şöhret Kafası gibi olmaz sonu
Bu havayı yakalayabilirlerse dikkat çeker.
Şöhret Kafası da güzel yarışmaydı, izliyordum...Baya keyifli bir formata benziyor. Umarım Şöhret Kafası gibi olmaz sonu
Ben de keyifliydi. O proje nasıl beddua almışsa orijinal format ve uyarlandığı ülkelerde hiç tutmamış. Bizde ki şansŞöhret Kafası da güzel yarışmaydı, izliyordum...
Umut fakirin ekmeğiElbet bir gün olacak!
Herşeyi de biliyon ihtiyar
Ecnebi yarışmaları bana soracaksın minnak 🥳🥳🥳Herşeyi de biliyon ihtiyar
Fakir sana benzer kokuşmuş.Umut fakirin ekmeği
Masumlar Apartmanı'nından ayrılıyor o zaman NaciProgramın sunucusu Tansel Öngel'miş. @The_Erinch @Maskeli Fedai @Forumdash @Gizmen @Araf @Ahmed @Alos @Hazem @Angelica @cookies @Yakamoz-Asi @Yiğitt @slhttnmtl @Cervantes
Ekli dosyayı görüntüle 111409
İkisini aynı anda yapabilir. Ayrıca bu programın çekimleri başlayalı baya olmuş.Masumlar Apartmanı'nından ayrılıyor o zaman Naci
Doğru çokta bi rolü yok zaten . Stok bölüm vardır o zaman bayaİkisini aynı anda yapabilir. Ayrıca bu programın çekimleri başlayalı baya olmuş.
Alıntıladığın mesajda "ayrıca" olmaması...
İhtiyar diye boşuna demiyorum sana
Ooo işte o zaman problem var demektir her an bir yerde sızıp kalabilir 😄😄Alıntıladığın mesajda "ayrıca" olmaması...
Burada işte beeeee😛İkisini aynı anda yapabilir. Ayrıca bu programın çekimleri başlayalı baya olmuş.
Menejaeri iyi çalişiyor adamın Populer oldu birden ne hikmetseProgramın sunucusu Tansel Öngel'miş. @The_Erinch @Maskeli Fedai @Forumdash @Gizmen @Araf @Ahmed @Alos @Hazem @Angelica @cookies @Yakamoz-Asi @Yiğitt @slhttnmtl @Cervantes
Ekli dosyayı görüntüle 111409