2. bölümü de izledim de bu dizi nasıl yükselmez cidden şaşırtıcı. Fragmanlar yanlış mı hazırlanıyor desem, genel olarak heyecanlı sahneler vardı, hafta boyu tekrarları da verildi yani anlayamadım gitti. Yalnız dizi çok iyi gidiyor, yani tüm heyecanı ilk bölüme toplayıp durgun bir 2. bölüm izletmemişler. Umarım kendini 3 bandına çekebilir de gerçi Total ve AB'deki düşüşü çok minik, ABC sıkıntılı.

Her neyse bari daha da düşmeye devam ederse ellerinde Feride kozu var, onu kullanarak hızlıca hikayeyi toparlayıp finale gidebilirler.
Dizide ilgimi çekti de hep aynı flashbackler kullanılıyor. E hani bunlar Kapadokya'ya çekime gitmişlerdi? Hadi ilk bölüm Nesime'nin kaçışı, Feride'nin Cemil'i yaralaması vb. vardı da sonrasında zaten 2-3 çeşit flashback kullanılmaya başlandı (Mevsim'in küçüklüğü, dünya Sazlısu kadar mı) o yüzden mesela Mevsim'in küçüklüğü çeşitlendirilebilirdi.
Hacer'in defterini hızlı kapattılar da umarım olay o kadar hızlı kapanmaz benim hayallerim vardı.

Gerçi Nesime, Hacer'in defterini düresiye ben kalp krizleri geçiriyordum orası ayrı, insan bi topuklar ama nerdeeee.
Nesime'nin İpek oluşu da hızlı kapanmaz umarım orası güzel gidiyordu, bir de Nesime hanım ne kadınmış dibinden geçenler, daha dün televizyonda izleyenler kadının Nesime olduğunu fark etmedi.

Bu arada değinmeden geçemeyeceğim cidden Şebnem Bozoklu'dan başka Nesime düşünemiyorum çünkü o karakteri çok iyi yansıtabilmiş. Bu muhteşem oyunculuk için bir tebriksiz geçemem.
Bu arada umarım Sevilay'ı da sakız gibi uzatmazlar çünkü bu haline tahammül edemiyorum bir de onun derdi tasası hiiiç uğraşamam da gerçi onun olaylar finale kadar bizimledir artık, neyse şerefsiz Cemil'e katlanıyoruz el mecbur Sevilay'ı da oluversin artık.
Bu arada Gizem'le Mehmet'in sahil kenarına gittiği sahnede İncelikler Yüzünden çaldı bir içime rahatlama geldi.
@kerem