NOW Elbet Bir Gün - Dizi Yorumları

Ay bu Cemil de küfür edeceğimiz yeni karakter olacak sanırım. 😱

Edit: Ne güzel yaptın Feride. :bhr:
------
Vaaay. Demek ki Feride'nin Gizem'e dönüş hikayesi öğretmeninin sayesindeymiş. O gün eniştesinden kaçınca öğretmeninin yanına giderek en iyisini yapmış.
Evet onun sayesinde.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Bu Mevsim akıllı biri çıkacak sanırım. :A Babasına falan iyi karşı geliyor, sevdim. :A
------
Bu Mehmet'te Cemil kadar olmasa da pislik biri sanırım. :A
------
Garibim Nesime izledikten sonra yıkıldı, hayalini bile görmeye başladı pislik Cemil'in... :(

Son düzenleme:
Bu Sevilay olayı bu bölüm değil ama bir kaç bölüm sonra çok güzel patlak verir. Gizem hem ablası hem bu Sevilay ile uğraşır. :(
------

Vaaay. :A Babasına başka deyip stüdyoya gelmiş Mevsim, şaşırdım. Cidden akıllı kıza benziyor. :A

Son düzenleme:
]Hacer'in yayın sırasında arayıp ihbar etmesi, sonrasında Nesime ile koşuşmaları... Harika sahneydi. :A Ama, fazla merak zararlıdır. :A Hacer'e de yazık ama iyi oldu. :A

Gizem'in yetişip ablasını Cemil pisliğinden kaçırması da çok iyi oldu.

Abla kardeşin onca yıl sonra yüzleşmesi... Birbirlerine sarılır, hasret giderilir diye bekliyordum ama tam tersi oldu... :(

Ne Mevsim ne Murat, kuyuya bakmadılar. 😱 Hacer meselesi ikinci bölüme kalır sanırım ama büyük ihtimale ölmüştür her halde. (b)

Sevilay olayı daha bu bölümden patlak verdi. İleride çok uğraşırız bu karakter ile.

Nesime beklediğimden çok daha tehlikeli bir manyak. 😱 Para için kardeşini tehdit ediyor. 😱

Gül Oğuz ve senaristler harika bir iş çıkarmış ortaya. Pazar günü olması korkutmuyor değil ama iyi bir açılış yapacağını düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu kadar iyi bir dizi beklemiyordum, ilk fragmanları hariç diğerleri çok iyiydi iyi olmasına da hikayenin içine dalınca daha da bir garip oldu. Akıp gidiyor. :A

Nesime, OGM dizilerindeki manyaklardan daha beter. Aslında başlarda öyle gözükmüyordu ama Ali'nin televizyon izledi sahneden bölüm sonuna kadar kısmi potansiyelini herkese göstermeyi başardı. :A Yalnız şimdi hakkını yemeyelim bölüm sonunda çok da iyiydi. Kadının kendi can tehlikesi varken Feride hanımı mı düşünecekti, sonuçta sonradan o da kaçtı, zengin oldu...

Sevilay da bir diğer manyağımız, o Nesime'den de beter ama Nesime gibi baştan aşağı manyaklığını göremediğimiz için Nesime daha manyak gözüküyor. Elalemin malını mülkünü parasını, her şeyini kaybettirecek galiba. Yalnız umarım olmaz Nesime (İpek) az zenginlik görsün. :A

Mevsim'e de çok yazık, keşke hiçbir şey böyle olmasaydı da annesi her şeyi teker teker anlatabilseydi, kadından nefret etmese bari. :(

Gizem'in aile içi işleri, psikolojisiyle birleşince baya karışıyor ortalık. Şimdi bir de Nesime de çıkıp gelince iyice karışacak. :A Yazık kocası da eski şerefsizlerden çıktı, içinde kalmıştır huyu.

Hacer'i o kuyunun başında kimse fark etmedi ya valla helal. Neyse bari öbür bölüme fark edecekler de umarım Nesime boğmayı başarabilir. Gerçi ben sanmıyorum ya, ölü taklidi yapar bir şekilde kurtulur ordan da Nesime'ye de bir şeycik olmaz. :Z

Kısaca yorumum böyleydi ama bu dizinin 1/1000'i bile etmez, sırf Cemil'den zaten ayrı bir dizi çıkıyor. :A Misafir'e kıyasla heyecanı aksiyonu bol bir açılıştı, özellikle Şebnem Bozoklu'nun performansı efsaneydi ki dizide de sadece Nesime parlıyor. Diğer performanslar iyi. :A Gerçi Sinem Ünsal da çok iyi, Helin Kandemir'in oyunculuğu hakkında zaten çok konuştuk, hep arta arta üstüne koya koya gidiyor. :bhr:

SİNEM ÜNSAL | RÖPORTAJ

"Elbet Bir Gün" gizem dolu bir hikaye… Neler bekliyor izleyiciyi? Siz bu diziyi izleyiciye neden tavsiye edersiniz?

Elbet Bir Gün incelikle yazılmış, dramatik alt yapısı çok kuvvetli, hikayesi çok dişi olan bir proje. Gerçekten de gizem dolu ve ben bu yanına bayılıyorum. Geçmiş ve günümüz arasında karakterlerin ikilemleri, duygu değişimleri, bambaşka iki hayat arasında sıkışmışlıkları, bazen çaresizlikleri, bazen meydan okumaları… O kadar çok renk var ki.. Tam da bu yüzden seyircimize tavsiye ediyorum güzel işimizi. Ayırdıkları değerli vaktin karşılığını fazlasıyla alacakları, heyecanla takip edecekleri bir dizi. Biraz hop oturup hop kalkacakları uyarısını da yapayım!

Size bu dizi için teklif geldiğinde, teklifi kabul etmenizdeki en önemli neden ne oldu?

Beni cezbeden ilk neden kuşkusuz çok güçlü iki kadın karakter oldu. Birbirlerinden çok ayrı dünyalar kurmuş iki kız kardeş. Ortak geçmişlerinden kaçıp, kaderlerine meydan okumuş iki kadın. Üstelik geçmişleriyle karşı karşıya kaldıklarında küçük bir sarsıntı yaşayıp, hemen ayakları üzerine doğrulabilen kadınlar…

Dizide Feride karakterine hayat veriyorsunuz. Feride nasıl biri?

Hem Feride hem Gizem... Böyle söylüyorum çünkü sadece bir isim değişikliği değil, aynı zamanda az önce de söylediğim gibi kader ve kişilik değişikliği yaşıyor benim karakterim. Bir oyuncu olarak bol bol beslendiğim bi karakter Feride. Çalışkan, vicdanlı, çok güçlü, aşık, sağlam adımlar atan, koruyan kollayan, vefalı ama bazen acımasız da olabilen ve ne olursa olsun umut dolu bir kadın…

Karakterinize nasıl hazırlandınız? Zorlandığınız sahneler oluyor mu?

Gizem için hazırlanırken aslında kendi çocukluğuma dönüp bir baktım. Nasıldı hayatım, şimdi nasıl, insan büyüdükçe ne gibi değişimler yaşıyor, ben Gizem icin neler alabilirim oralardan diye… Bunun dışında her karakter hazırlığı icin yaptığım belirli çalışmalarım var; ses, beden çalışmaları gibi.

Feridenin ablasıyla olan ilişkisi hikayenin odak noktasında. Bize biraz bu iki kız kardeşten bahseder misiniz?

Az önce de bahsettiğim gibi bu iki kız kardeş bambaşka birer hayat kurup kendi düzenlerinde devam ederken ortak noktaları olan geçmiş sayesinde birbirlerini tekrar buluyorlar. Fakat yıllar içinde kırgınlıkları, öfkeleri, özlemleri içlerinde büyümüş oluyor elbette. Üstelik Nesime, Feride’yi minicik bir kız çocuğuyken bırakıyor ve bir anda hayatını düzene sokmus başarılı bir genç kadın olarak görüyor, Feride de Nesime‘yi yepyeni bir aile kurmuş, yaşam mücadelesi veren bi anne olarak. Birbirlerini kabullenmeleri bir dert, geçmişin başlarına açtığı belayla uğraşmaları apayrı bir dert. Ama bu ikili her şeyin üstesinden gelir ben size söyleyeyim...

https://www.fox.com.tr/daha-daha-fox/roportajlar/3223/sinem-unsal-sorularimizi-yanitladi

2. bölümü de izledim de bu dizi nasıl yükselmez cidden şaşırtıcı. Fragmanlar yanlış mı hazırlanıyor desem, genel olarak heyecanlı sahneler vardı, hafta boyu tekrarları da verildi yani anlayamadım gitti. Yalnız dizi çok iyi gidiyor, yani tüm heyecanı ilk bölüme toplayıp durgun bir 2. bölüm izletmemişler. Umarım kendini 3 bandına çekebilir de gerçi Total ve AB'deki düşüşü çok minik, ABC sıkıntılı. :A Her neyse bari daha da düşmeye devam ederse ellerinde Feride kozu var, onu kullanarak hızlıca hikayeyi toparlayıp finale gidebilirler. :A

Dizide ilgimi çekti de hep aynı flashbackler kullanılıyor. E hani bunlar Kapadokya'ya çekime gitmişlerdi? Hadi ilk bölüm Nesime'nin kaçışı, Feride'nin Cemil'i yaralaması vb. vardı da sonrasında zaten 2-3 çeşit flashback kullanılmaya başlandı (Mevsim'in küçüklüğü, dünya Sazlısu kadar mı) o yüzden mesela Mevsim'in küçüklüğü çeşitlendirilebilirdi.

Hacer'in defterini hızlı kapattılar da umarım olay o kadar hızlı kapanmaz benim hayallerim vardı. :A Gerçi Nesime, Hacer'in defterini düresiye ben kalp krizleri geçiriyordum orası ayrı, insan bi topuklar ama nerdeeee. :A

Nesime'nin İpek oluşu da hızlı kapanmaz umarım orası güzel gidiyordu, bir de Nesime hanım ne kadınmış dibinden geçenler, daha dün televizyonda izleyenler kadının Nesime olduğunu fark etmedi. :A Bu arada değinmeden geçemeyeceğim cidden Şebnem Bozoklu'dan başka Nesime düşünemiyorum çünkü o karakteri çok iyi yansıtabilmiş. Bu muhteşem oyunculuk için bir tebriksiz geçemem. :A

Bu arada umarım Sevilay'ı da sakız gibi uzatmazlar çünkü bu haline tahammül edemiyorum bir de onun derdi tasası hiiiç uğraşamam da gerçi onun olaylar finale kadar bizimledir artık, neyse şerefsiz Cemil'e katlanıyoruz el mecbur Sevilay'ı da oluversin artık. :A

Bu arada Gizem'le Mehmet'in sahil kenarına gittiği sahnede İncelikler Yüzünden çaldı bir içime rahatlama geldi. :bhr: @kerem

2. bölümü de izledim de bu dizi nasıl yükselmez cidden şaşırtıcı. Fragmanlar yanlış mı hazırlanıyor desem, genel olarak heyecanlı sahneler vardı, hafta boyu tekrarları da verildi yani anlayamadım gitti. Yalnız dizi çok iyi gidiyor, yani tüm heyecanı ilk bölüme toplayıp durgun bir 2. bölüm izletmemişler. Umarım kendini 3 bandına çekebilir de gerçi Total ve AB'deki düşüşü çok minik, ABC sıkıntılı. :A Her neyse bari daha da düşmeye devam ederse ellerinde Feride kozu var, onu kullanarak hızlıca hikayeyi toparlayıp finale gidebilirler. :A

Dizide ilgimi çekti de hep aynı flashbackler kullanılıyor. E hani bunlar Kapadokya'ya çekime gitmişlerdi? Hadi ilk bölüm Nesime'nin kaçışı, Feride'nin Cemil'i yaralaması vb. vardı da sonrasında zaten 2-3 çeşit flashback kullanılmaya başlandı (Mevsim'in küçüklüğü, dünya Sazlısu kadar mı) o yüzden mesela Mevsim'in küçüklüğü çeşitlendirilebilirdi.

Hacer'in defterini hızlı kapattılar da umarım olay o kadar hızlı kapanmaz benim hayallerim vardı. :A Gerçi Nesime, Hacer'in defterini düresiye ben kalp krizleri geçiriyordum orası ayrı, insan bi topuklar ama nerdeeee. :A

Nesime'nin İpek oluşu da hızlı kapanmaz umarım orası güzel gidiyordu, bir de Nesime hanım ne kadınmış dibinden geçenler, daha dün televizyonda izleyenler kadının Nesime olduğunu fark etmedi. :A Bu arada değinmeden geçemeyeceğim cidden Şebnem Bozoklu'dan başka Nesime düşünemiyorum çünkü o karakteri çok iyi yansıtabilmiş. Bu muhteşem oyunculuk için bir tebriksiz geçemem. :A

Bu arada umarım Sevilay'ı da sakız gibi uzatmazlar çünkü bu haline tahammül edemiyorum bir de onun derdi tasası hiiiç uğraşamam da gerçi onun olaylar finale kadar bizimledir artık, neyse şerefsiz Cemil'e katlanıyoruz el mecbur Sevilay'ı da oluversin artık. :A

Bu arada Gizem'le Mehmet'in sahil kenarına gittiği sahnede İncelikler Yüzünden çaldı bir içime rahatlama geldi. :bhr: @kerem
Böyle bir dizi mi var? Ne ara başladı ya? :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Reytingleri iyi değil, niye başladın? :A
Reytingden başlamadım zaten. :A Aslında izleyecektim, dedim iddiasız kadro, bahtsız başrol belki izlemem. Sonra tanıtımlar (ilk tanıtım hariç) iyi olunca şans vereyim dedim. Emre ve Alos da harika gibi yorumlar yapınca oturdum izledim, onlar bıraktı galiba ben şimdilik devam. :A

• İlginç
Reactions: kerem
Reytingden başlamadım zaten. :A Aslında izleyecektim, dedim iddiasız kadro, bahtsız başrol belki izlemem. Sonra tanıtımlar (ilk tanıtım hariç) iyi olunca şans vereyim dedim. Emre ve Alos da harika gibi yorumlar yapınca oturdum izledim, onlar bıraktı galiba ben şimdilik devam. :A
Onlar niye bıraktı? :A

Ben tutmayan dizileri izleyemiyorum, boşuna izliyormuşum gibi bir his veriyor çünkü. :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl

Forum İstatistikleri

Konular
176,540
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy