NOW Elbet Bir Gün - Dizi Yorumları

Onlar niye bıraktı? :A

Ben tutmayan dizileri izleyemiyorum, boşuna izliyormuşum gibi bir his veriyor çünkü. :A
Hiçbir fikrim yok, halbuki çok beğenmişlerdi ama reytingleri düşük ondan olabilir. :A

Derdini düzgün anlatıp hikayeyi düzgün bitirebilirse benim için tamam, hatta kısa sürmesi iyi. :A Geçen sezon fanı olduğum dizi 0.61 almıştı ve sezonun AB'de en kötü 2. performansıydı. :A
------

Biz alışığız düşük reytingli dizileri izlemeye. :A @slhttnmtl
Dipten toplama nerede biz orada, günlük dizilere geçilsin fanı oluruz. :Z

Vakit kaybı değil mi? Onun yerine eski hatta yabancı dizileri izleyin. :A @slhttnmtl
Bu sezon bir kaç gün boş olduğundan eski dizilere bakma kararı almıştım ama bakacak dizi bulamadım pek. :A Tatlı Küçük Yalancılar'ı bitirdim bir kaç hafta önce, bu aralar bir diziye daha başlarım, arayışlardayım. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Hiçbir fikrim yok, halbuki çok beğenmişlerdi ama reytingleri düşük ondan olabilir. :A

Derdini düzgün anlatıp hikayeyi düzgün bitirebilirse benim için tamam, hatta kısa sürmesi iyi. :A Geçen sezon fanı olduğum dizi 0.61 almıştı ve sezonun AB'de en kötü 2. performansıydı. :A
------

Dipten toplama nerede biz orada, günlük dizilere geçilsin fanı oluruz. :Z
Misafir'e denk geldim de dizinin atmosferini beğendim. Ozan Dolunay oynuyormuş dizide, o da çok değişmiş. :A
------

Bu sezon bir kaç gün boş olduğundan eski dizilere bakma kararı almıştım ama bakacak dizi bulamadım pek. :A Tatlı Küçük Yalancılar'ı bitirdim bir kaç hafta önce, bu aralar bir diziye daha başlarım, arayışlardayım. :A
Ne tarz diziler arıyorsun? :A

• Harika
Reactions: slhttnmtl
Vakit kaybı değil mi? Onun yerine eski hatta yabancı dizileri izleyin. :A @slhttnmtl
Allah kahretsin onu yapamadım gitti bir, bugün denk geldim biraz bakınayım derken baya Hayat Bilgisi izlemişim ona başlamayı düşündüm ve yabancı dizi listem dolu. :A

Misafir'e denk geldim de dizinin atmosferini beğendim. Ozan Dolunay oynuyormuş dizide, o da çok değişmiş. :A
------

Ne tarz diziler arıyorsun? :A
Onun süresi kısa olacak gibi epey, atlaya atlaya falan izleyebilirsin. :Z

• Güldürdün
Reactions: kerem
Allah kahretsin onu yapamadım gitti bir, bugün denk geldim biraz bakınayım derken baya Hayat Bilgisi izlemişim ona başlamayı düşündüm ve yabancı dizi listem dolu. :A

Onun süresi kısa olacak gibi epey, atlaya atlaya falan izleyebilirsin. :Z
Yok ben bu sezon komple dizi izlemeyeceğim. Yerli dizi yersiz uzun kampanyasına destek vermenin vakti geldi. :A

• Olmamış
Reactions: slhttnmtl
Kahretsin, akıl fikir yok ki tam anlamıyla GizMeh kiss yapsalar dizi 13 alacak. :F