'Yalı Çapkını' İle İlgili Sürpriz Gelişme! | TV8

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,663
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
EcA0rkgXQAQzfF4

Yalı Çapkını ile ilgili sürpriz gelişme!

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, senaryosunu Kemal Hamamcıoğlu'nun kaleme aldığı ve gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan dizinin başrolünde yer alacak olan Çağatay Ulusoy'un senaryoyu beğenmediği ve senaryonun tekrar yazıldığı ortaya çıktı.

Neslihan Atagül'ün gelen teklifi kabul etmediği dizinin yazılan yeni senaryosunu Ulusoy'un beğenmediği takdirde dizide oynamayacağı konuşuluyor.

Yalı Çapkını, yakında TV8'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Bu haber bana hiç mantıklı ve de doğru gelmedi projeye evet dediysen senaryoya göre ve karaktere göre anlaşmışsın demektir önce kabul edip sonra değiştirin demek saçma bence

Çağatay Ulusoy sürekli üreten ve başarılı işlere imza atan, ülkemizin en iyi oyuncularından biri. Seçtiği işler de hep kaliteli işler oluyor. Haber doğru mu değil mi bilmiyorum ama Çağatay Ulusoy boş iş yapmaz. Yeni dizisini de merakla bekliyorum, ekranlara çok yakışan biri. :X

Kariyer planlamasını iyi yapan biri olduğunu düşünürsek bu kadar titiz hareket etmesi şaşırtmıyor. Tabii işi abartıp Meryem Uzerli boyutuna getirmemek de önemli. Aslında bu noktada TV'ye dönmeye de ihtiyacı yok nasılsa tüm platformlar peşinde. :A

Ben bu adama hiç ısınamıyorum. Hala benim için Emir Sarrafoğlu ya da Tozludereden Yaman. Gerçi iki rolde de hiç iyi değildi. :A

Ayrıca bu yeni dizi başlamadan böyle haberler çıkıyorsa, o işden pek birşey beklememek gerek. :D

• Harika
Reactions: Carpe Diem