- Reaksiyon puanı
- 34,594
- Puanı
- 1,061
Kim vurulacak diye heyecan yaratılıp kimsenin vurulmaması aşırı saçmaydı Ne beceriksiz bir keskin nişancıymış denk getiremedi bir tane
Sıyrık dahi yok
Kim vurulacak diye heyecan yaratılıp kimsenin vurulmaması aşırı saçmaydı Ne beceriksiz bir keskin nişancıymış denk getiremedi bir tane
İlla ki denk gelmesi gerekiyordu ya inanılmaz bir olaySıyrık dahi yok
son bölümü izlemeden fragmanı izledim diziyi isleme iştahımı kaçırdın
Sırf bu yüzden Siyah Kalp ve İnci Taneleri fragmanlarını çıkar çıkmaz paylaşacağımson bölümü izlemeden fragmanı izledim diziyi isleme iştahımı kaçırdın
aslında işime yarar fragmanı izlemem yeterli bencede dizi zaten çok uzun ve sıkıcı fragmanlar minik ve sempatik özetler gibi konuyu kaçırmamış oluyorumSırf bu yüzden Siyah Kalp ve İnci Taneleri fragmanlarını çıkar çıkmaz paylaşacağım
O zaman paylaşmayayım Böylece bölümün tamamını izleyip foruma daha az girmiş olursunaslında işime yarar fragmanı izlemem yeterli bencede dizi zaten çok uzun ve sıkıcı fragmanlar minik ve sempatik özetler gibi konuyu kaçırmamış oluyorum
zaten foruma günde yarım saat giriyoruz daha azı nasıl oluyor hiç yokmu olalım yaniO zaman paylaşmayayım Böylece bölümün tamamını izleyip foruma daha az girmiş olursun