Bu kızdan iyi olduğu kesin.Simay Barlas kim tanımıyorum bile.![]()
Bu kızdan iyi olduğu kesin.Simay Barlas kim tanımıyorum bile.![]()
Tanımıyorsam Melisa'dan iyi değildir.Bu kızdan iyi olduğu kesin.![]()
Ne alaka, Alamanya'da meşhur değil belli ki burada her yerde.Tanımıyorsam Melisa'dan iyi değildir.![]()
Evet sokağa çıkıp her halka Simay Barlas kim diye sorsan, hepsi Aziz'de oynayan oyuncu diyecekler haklısın.Ne alaka, Alamanya'da meşhur değil belli ki burada her yerde.![]()
Aziz'le ne alakası var 2 günlük dizi.Evet sokağa çıkıp her halka Simay Barlas kim diye sorsan, hepsi Aziz'de oynayan oyuncu diyecekler haklısın.![]()
İyi olduğuna emin misin bugün?Aziz'le ne alakası var 2 günlük dizi.Ama Simay Barlas'ı herkes bir şekilde tanır, öyle bir efsane ki Hazal yanında halt etmiş.
![]()
5 litre su içmişim.İyi misin bugün?![]()
Fazla su içmenin yan etkisi mi var?5 litre su içmişim.![]()
Ne alaka, tabi ki yok. 😱Fazla su içmenin yan etkisi mi var?![]()
5 litre su içmişim.![]()
Fazla su içmenin yan etkisi mi var?![]()
Ne alaka, tabi ki yok. 😱
İşte ona da fark-ı Kırmızı Oda diyoruz.Doktor Hanım'ın iç sesi niye yok ya burada? Kırmızı Oda'da ne güzel iç ses de vardı, o düşünceleri ayrı güzeldi bize yansıması. Gülben ile sessizliklerinde ve Gülben'in anlatımlarından sonra Doktor Hanım'ın değerlendirmesini bekliyor insan...
Cidden çok hissettim eksikliğini, keşke iç sesi de olsaydı. Özlemişim Doktor Hanım'ı bu arada.İşte ona da fark-ı Kırmızı Oda diyoruz.![]()
Yalancı uğruna güzelim diziyi bıraktın ve sonuç ortada.ss Daha fazla ısrar etme de bitsin artık şu hasret.Cidden çok hissettim eksikliğini, keşke iç sesi de olsaydı. Özlemişim Doktor Hanım'ı bu arada.![]()
Listeme Misafir'i aldım, onunla devam diyoruz.Yalancı uğruna güzelim diziyi bıraktın ve sonuç ortada.ss Daha fazla ısrar etme de bitsin artık şu hasret.![]()
O dizi de taş çatlasa 10-15 bölüm sürer bıkmadın mı gelip geçici heveslerden.Listeme Misafir'i aldım, onunla devam diyoruz.![]()
Olsun, beğenirsem baştan sona devam ederim önemli olan o.O dizi de taş çatlasa 10-15 bölüm sürer bıkmadın mı gelip geçici heveslerden.![]()