The_Erinch
Favori Üye
Sen daha fazla para seviyorsun bu yüzden sen daha fazla borca batırırsın partnerin olacak kişiyi
Kuru iftira, mühim olan AŞK, paranın hiçbir değeri yok.Sen daha fazla para seviyorsun bu yüzden sen daha fazla borca batırırsın partnerin olacak kişiyi
@xdragxx bu mesaji neden üstüne alip sinir bozucu attin, ADIN bile gecmedi 😱 @Maskeli FedaiSen daha fazla para seviyorsun bu yüzden sen daha fazla borca batırırsın partnerin olacak kişiyi
Olsun kanka oda Kırmzı 😁😁😁Ziraat
Alın size kanıt...
Çok zekisin sen.
öyleyim ama seni kastettigim bir mesaj degildi. serhat'in forumdash ile olan sohbetlerinden yola cikarak parasal mevzuyu yazdimÇok zekisin sen.
He he ok alıntı ettiğin mesaj ortada.öyleyim ama seni kastettigim bir mesaj degildi. serhat'in forumdash ile olan sohbetlerinden yola cikarak parasal mevzuyu yazdim
Herkesin gözü üstümde...öyleyim ama seni kastettigim bir mesaj degildi. serhat'in forumdash ile olan sohbetlerinden yola cikarak parasal mevzuyu yazdim
tamam...He he ok alıntı ettiğin mesaj ortada.
o muhabbetlerin cok var ne yapayim hep paragöz oldugunu acik acik yazansinHerkesin gözü üstümde...
Peki ya sayın Gs'li dostuma kebap ısmarlamam..Sayın Gs’li dostuma maske aldım… @Maskeli Fedai
Ulan ne yedik beee… Sayın Gs’li dostum kebabın nerede yenileceğini iyi biliyor…Peki ya sayın Gs'li dostuma kebap ısmarlamam..
Kebap gurmesi olduğum doğrudur..Ulan ne yedik beee… Sayın Gs’li dostum kebabın nerede yenileceğini iyi biliyor…
Vedat Milor bu adamın getir götürünü yapar…Kebap gurmesi olduğum doğrudur..