Özel ders için geliyorum Türkiyeye aşkom.@Ahmed bana da öğret Rusça, özel ders ver bana
Bi ara 2014-2015-de Muhteşem Yüzyıl Rusyada patlak vermişdi. xemrexx hergün rus fanların MY için olan video ve yazılarının çevirisini yaptırıyordu bana.
Özel ders için geliyorum Türkiyeye aşkom.@Ahmed bana da öğret Rusça, özel ders ver bana
Aa ben yaşadığın yerde görüyorsun sanmıştım aşk . Bana da öğretmenlik yaparsın işte fena mıÖzel ders için geliyorum Türkiyeye aşkom.
Bi ara 2014-2015-de Muhteşem Yüzyıl Rusyada patlak vermişdi. xemrexx hergün rus fanların MY için olan video ve yazılarının çevirisini yaptırıyordu bana.
Türkiyeye hiç gelmedim, bahanem olurdu misafir etmen.Aa ben yaşadığın yerde görüyorsun sanmıştım aşk . Bana da öğretmenlik yaparsın işte fena mı
Süper o zaman gel gel kendi evime çıkıncaTürkiyeye hiç gelmedim, bahanem olurdu misafir etmen.
Ay milletin doğum günü konusunu aşk yuvamıza çevirdik, susalım.Süper o zaman gel gel kendi evime çıkınca
Mevzuyu tam bilmiyorum ama MEnes'e taktığınız zamanı hatırlattıEfsane goygoy..
Hem de ne çevirmekAy milletin doğum günü konusunu aşk yuvamıza çevirdik, susalım.
Ekli dosyayı görüntüle 111156
Bugün forumun emektar üyesi nam-ı diğer İsviçreli çok iyi moderatörü @Yakamoz-Asi 'nin doğum günü
Ailesi, sevdikleri ile birlikte nice sağlıklı mutlu ve huzurlu yaşlar diler bu yeni yaşında umarım hayatında hayal ettii tüm güzel şeylere kavuşmasını dileriz 🤗
Hediyeler:
Geçen sene Kasım ayında mahallede çekmiştim. Eski fotoyu aldık yani Kenarda Zey yazısı var ama sözüm olsun. Bu ay yeni ve iyi bir kare çekeceğim senin için. Henüz bu senenin Kasım fotosunu çekmedimÖncelikle konu ve dileklerin icin tesekkür ederim Isvecli cok iyi süpermoderatörüm
Sarki secimlerin yine muazzam.
Fotograf senin oradan mi?
Nice mutlu yıllara reis.
Geçen sene Kasım ayında mahallede çekmiştim. Eski fotoyu aldık yani Kenarda Zey yazısı var ama sözüm olsun. Bu ay yeni ve iyi bir kare çekeceğim senin için. Henüz bu senenin Kasım fotosunu çekmedim
Şarkılar ise biri senin, diğeri benim kutlama konualrında sana hedlye ettiğim (Göksel'in bu şarkısını rast gele seçip sonra çok beğenmiştim) bundan dolayı ikisi ile geldim
Bir kare dedim, sen fotoğraflar dedin. Peki çok çekerimEyvallah reis tesekkür ederim
------
2021 versiyonu fotograflari bekliyorum. Göksel ve Eylem cok sevdigim sanatcilar.
@Yakamoz-Asi sağlıklı huzurlu bir ömür dilerim umarım sağlığına bir an önce kavuşursun doğum günün kutlu olsun nice yaşlara
Ekli dosyayı görüntüle 111157
Alles Gute zum Geburtstag. @Yakamoz-Asi
Hepi börtdey isviçreli kotü moderatör @Yakamoz-Asi şimdi sen @Angelica @The_Erinch @Forumdash gibi bunaklar grubunda mısın, @Çiğdem @Dosi @denizz19 gibi içi geçişlerde misin, @serhatt @Zeyno @Maskeli Fedai gibi erken mi karta kaçtın yaş olarak
Ay neyse hediyelerin
Ekli dosyayı görüntüle 111162Ekli dosyayı görüntüle 111163Ekli dosyayı görüntüle 111164Ekli dosyayı görüntüle 111165Ekli dosyayı görüntüle 111166
Doğum günün kutlu olsun toprağım. Nice mutlu yıllara.
Hediyen:
Doğum günün kutlu olsun gözlüklü yakışıklı sexy adam
Doğum günün kutlu olsun
Mutlu yıllar
Doğum günün kutlu olsun, daha nice mutlu ve sağlıklı yıllara 🥳 🥳
Nice yıllara çok eski emektar üyelerden olan ama benim bu yaz daha çok tanıdığım kişilerdensin. Doğum günün kutlu olsun. Ortak yönlerden aklıma bu hediye geldi. @Yakamoz-Asi
Ekli dosyayı görüntüle 111171
Bir de İsviçre'den güzel bir foto bıraktım.
Bir kare dedim, sen fotoğraflar dedin. Peki çok çekerim
Börek ile foto aynı mıAmin. Hep birlikte nice saglikli ve mutlu senelere insallah. Bu hediye ile kendime gelirim ben. Asalete bak.
Danke vielmals! senin Almanca bildigini bilmiyordum bu arada.
Hep birlikte nice saglikli ve mutlu senelere insallah, tesekkür ederim.
------
Eyvallah Emrecim sagol valla bu saydigin üc durum da dönem dönem bende de mevcut.
Kediler efsane tatliymis bu arada.
------
Eyvallah kardesim tesekkür ederim. Hediye'deki güzellige bak bee
Bu arada harbi @xemrexxx kac yasinda
Topragim tesekkür ederim eyvallah. Egemizin zeytini lezzetlidir, yeriz.
Eyvallah Deniz'im yine kutlama seklin ile fark yaratiyorsun kardesim.
O senin güzel gözlerinin bakisidir
Tesekkür ederim.
Eyvallah melun
------
Daha önce hic dinlememistim bu klibi. "Sayende" ilk kez dinledim, tesekkür ederim.
Eyvallah cok tesekkür ederim. hep birlikte insallah.
Cok tesekkür ederim renkdasim. fotograf cok güzelmis, bazen böyle kacip gidesim var böyle bir yere, uzaklara.
------
Simdi sana birisi 1 tane börek derse sen 1 tane ile yetinir misin.
Börek ile foto aynı mı
Biri 1 tane kuzu kızartma verirse yetnirim
1 börek dediğin zaman 1 tane şöyle büyük yeterli yiyecek yazmam gerekiyordu örneğine örnek olarakIkisinin de lezzeti farkli tabi, fotograf göz doyuruyor, börek migdeyi. gerci artik böreklerden uzak duracagiz o da ayri mesele.
Kuzu kizartma nereden cikti simdi.