Nice Yıllara Yakamoz-Asi 🎈🎂

@Ahmed bana da öğret Rusça, özel ders ver bana :A :bhr:
Özel ders için geliyorum Türkiyeye aşkom. :A
Bi ara 2014-2015-de Muhteşem Yüzyıl Rusyada patlak vermişdi. xemrexx hergün rus fanların MY için olan video ve yazılarının çevirisini yaptırıyordu bana. :A

• Harika
Reactions: Carpe Diem
Özel ders için geliyorum Türkiyeye aşkom. :A
Bi ara 2014-2015-de Muhteşem Yüzyıl Rusyada patlak vermişdi. xemrexx hergün rus fanların MY için olan video ve yazılarının çevirisini yaptırıyordu bana. :A
Aa ben yaşadığın yerde görüyorsun sanmıştım aşk :A. Bana da öğretmenlik yaparsın işte fena mı :A

Nice yıllara çok eski emektar üyelerden olan ama benim bu yaz daha çok tanıdığım kişilerdensin. Doğum günün kutlu olsun. Ortak yönlerden aklıma bu hediye geldi. @Yakamoz-Asi

237757182.jpg

Bir de İsviçre'den güzel bir foto bıraktım.

• Harika
Reactions: Yakamoz-Asi
Ekli dosyayı görüntüle 111156

Bugün forumun emektar üyesi nam-ı diğer İsviçreli çok iyi moderatörü @Yakamoz-Asi 'nin doğum günü :Z
Ailesi, sevdikleri ile birlikte nice sağlıklı mutlu ve huzurlu yaşlar diler bu yeni yaşında umarım hayatında hayal ettii tüm güzel şeylere kavuşmasını dileriz 🤗

Hediyeler:

Öncelikle konu ve dileklerin icin tesekkür ederim Isvecli cok iyi süpermoderatörüm :D
Sarki secimlerin yine muazzam. :love1:
Fotograf senin oradan mi?
------

Nice mutlu senelere @Yakamoz-Asi :Z sevdiklerinle birlikte mutlu ve sağlıklı bir sene senin olsun :bhr:

Cok tesekkür ederim kardesim benim. :D hep birlikte insallah. Cendere ve Kurtlar Vadisi.. vazgecilmez ikili. Ve Karadayi'nin o muazzam sahnelerinden biri. Hediyeler efsane. :D Eyvallah

Öncelikle konu ve dileklerin icin tesekkür ederim Isvecli cok iyi süpermoderatörüm :D
Sarki secimlerin yine muazzam. :love1:
Fotograf senin oradan mi?
Geçen sene Kasım ayında mahallede çekmiştim. Eski fotoyu aldık yani :A Kenarda Zey yazısı var ama sözüm olsun. Bu ay yeni ve iyi bir kare çekeceğim senin için. Henüz bu senenin Kasım fotosunu çekmedim :A

Şarkılar ise biri senin, diğeri benim kutlama konualrında sana hedlye ettiğim (Göksel'in bu şarkısını rast gele seçip sonra çok beğenmiştim) bundan dolayı ikisi ile geldim :A

• Harika
Nice mutlu yıllara reis.

Eyvallah reis tesekkür ederim :D
------

Geçen sene Kasım ayında mahallede çekmiştim. Eski fotoyu aldık yani :A Kenarda Zey yazısı var ama sözüm olsun. Bu ay yeni ve iyi bir kare çekeceğim senin için. Henüz bu senenin Kasım fotosunu çekmedim :A

Şarkılar ise biri senin, diğeri benim kutlama konualrında sana hedlye ettiğim (Göksel'in bu şarkısını rast gele seçip sonra çok beğenmiştim) bundan dolayı ikisi ile geldim :A

2021 versiyonu fotograflari bekliyorum. :D Göksel ve Eylem cok sevdigim sanatcilar. :D

• Beğendim
  • Harika
Reactions: xdragxx and Dosi
@Yakamoz-Asi sağlıklı huzurlu bir ömür dilerim umarım sağlığına bir an önce kavuşursun doğum günün kutlu olsun nice yaşlara :D

Ekli dosyayı görüntüle 111157

Amin. Hep birlikte nice saglikli ve mutlu senelere insallah. Bu hediye ile kendime gelirim ben. Asalete bak. :D

Alles Gute zum Geburtstag. :) @Yakamoz-Asi

Danke vielmals! :D senin Almanca bildigini bilmiyordum bu arada. :D

Nice mutlu, sağlıklı ve huzurlu yılllar dilerim doğum günün kutlu olsun 😉 @Yakamoz-Asi

Happy Birthday GIF by Mumbai Indians
Happy Birthday Reaction GIF by Om Nom

Hep birlikte nice saglikli ve mutlu senelere insallah, tesekkür ederim. :D
------

Eyvallah Emrecim sagol :D valla bu saydigin üc durum da dönem dönem bende de mevcut. :A
Kediler efsane tatliymis bu arada. :D
------

Nice mutlu yaşlara 🥳🥳🥳 @Yakamoz-Asi

tuba-buyukustun-nereli.jpg

------

Sen 31 ne zaman gircen :A En son hatırladiğim 27 filandın:A

Eyvallah kardesim tesekkür ederim. Hediye'deki güzellige bak bee :D

Bu arada harbi @xemrexxx kac yasinda :A

Doğum günün kutlu olsun toprağım. Nice mutlu yıllara. :D

Hediyen:

Ekli dosyayı görüntüle 111169

Memleketinden zeytin, seversin sen. :A

Topragim tesekkür ederim eyvallah. :D Egemizin zeytini lezzetlidir, yeriz. :D

Doğum günün kutlu olsun gözlüklü yakışıklı sexy adam :A

Eyvallah Deniz'im yine kutlama seklin ile fark yaratiyorsun kardesim. :D
O senin güzel gözlerinin bakisidir :A
Doğum günün kutlu olsun :D :Z

Tesekkür ederim. :D

Eyvallah melun :A
------

Daha önce hic dinlememistim bu klibi. "Sayende" ilk kez dinledim, tesekkür ederim. :D

Doğum günün kutlu olsun, daha nice mutlu ve sağlıklı yıllara 🥳 🥳

Eyvallah cok tesekkür ederim. :D hep birlikte insallah. :D
Nice yıllara çok eski emektar üyelerden olan ama benim bu yaz daha çok tanıdığım kişilerdensin. Doğum günün kutlu olsun. Ortak yönlerden aklıma bu hediye geldi. @Yakamoz-Asi

Ekli dosyayı görüntüle 111171

Bir de İsviçre'den güzel bir foto bıraktım.

Cok tesekkür ederim renkdasim. :D fotograf cok güzelmis, bazen böyle kacip gidesim var böyle bir yere, uzaklara. :D
------

Bir kare dedim, sen fotoğraflar dedin. Peki çok çekerim :A

Simdi sana birisi 1 tane börek derse sen 1 tane ile yetinir misin. :A

Son düzenleme:
Amin. Hep birlikte nice saglikli ve mutlu senelere insallah. Bu hediye ile kendime gelirim ben. Asalete bak. :D

Danke vielmals! :D senin Almanca bildigini bilmiyordum bu arada. :D

Hep birlikte nice saglikli ve mutlu senelere insallah, tesekkür ederim. :D
------

Eyvallah Emrecim sagol :D valla bu saydigin üc durum da dönem dönem bende de mevcut. :A
Kediler efsane tatliymis bu arada. :D
------

Eyvallah kardesim tesekkür ederim. Hediye'deki güzellige bak bee :D

Bu arada harbi @xemrexxx kac yasinda :A

Topragim tesekkür ederim eyvallah. :D Egemizin zeytini lezzetlidir, yeriz. :D

Eyvallah Deniz'im yine kutlama seklin ile fark yaratiyorsun kardesim. :D
O senin güzel gözlerinin bakisidir :A

Tesekkür ederim. :D

Eyvallah melun :A
------

Daha önce hic dinlememistim bu klibi. "Sayende" ilk kez dinledim, tesekkür ederim. :D

Eyvallah cok tesekkür ederim. :D hep birlikte insallah. :D

Cok tesekkür ederim renkdasim. :D fotograf cok güzelmis, bazen böyle kacip gidesim var böyle bir yere, uzaklara. :D
------

Simdi sana birisi 1 tane börek derse sen 1 tane ile yetinir misin. :A
Börek ile foto aynı mı :A
Biri 1 tane kuzu kızartma verirse yetnirim :A

• Güldürdün
Ikisinin de lezzeti farkli tabi, fotograf göz doyuruyor, börek migdeyi. :D gerci artik böreklerden uzak duracagiz o da ayri mesele. :A
Kuzu kizartma nereden cikti simdi. :F
1 börek dediğin zaman 1 tane şöyle büyük yeterli yiyecek yazmam gerekiyordu örneğine örnek olarak :A

• Güldürdün