Keith Long
Favori Üye
Bunu dediyse iki güne kovuldu
Vitor gitsin diye mi ? Bu arada ben Avci'nın gitmesini istediğim zamanlarda bunu yapmadım yapacağımı da sanmıyorumGalatasaray-Fenerbahçe maçında Galatasaray'ı destekleyeceğim benim gibi düşünen binlerce kişi var utanın.
Şu on yıl beklemiyorsun Fenerbahçe gibi Shamrock Rovers ta şunu halettsinler gidelim İrlanda takımıyla anlaşma yaparım @xdragxx Fenerbahçe üniversitesini Tallaght taki teknoloji üniversitesine birleştiririm Shamrock academy ye yollarım @xdragxxGalatasaray-Fenerbahçe maçında Galatasaray'ı destekleyeceğim benim gibi düşünen binlerce kişi var utanın.
Ali Koç gitsin diye.Vitor gitsin diye mi ? Bu arada ben Avci'nın gitmesini istediğim zamanlarda bunu yapmadım yapacağımı da sanmıyorum
Acele işe hades karıştı ben olsam Emre’yi Shamrock Roversa yollardım Stephen Bradley i alırdım Jonathan Roche u alırdım @Gerekli24Vitor gitsin diye mi ? Bu arada ben Avci'nın gitmesini istediğim zamanlarda bunu yapmadım yapacağımı da sanmıyorum
Ben temsilci üyede olmak istiyorum Eyüp Yeşilyurt daha iyi olurdu Aziz yıldırım konuşmasaAli Koç gitsin diye.
Sence bu maç kaybedilse Ali gider mi? Ali sezon sonuna kadar net burada hatta bence normal görev süresini tamamlar.Ali Koç gitsin diye.
Kongre üyesi olsun imza toplasın @Gerekli24 @xdragxxSence bu maç kaybedilse Ali gider mi? Ali sezon sonuna kadar net burada hatta bence normal görev süresini tamamlar.
Yok gitmez ama yıpranır.Sence bu maç kaybedilse Ali gider mi? Ali sezon sonuna kadar net burada hatta bence normal görev süresini tamamlar.
O kadar yıprandı kaç yıllık seriyi bitirdi bu maç mı olacak O zaman sen küme düşme potasına girmek istiyorsun yani her maçı kaybetmekYok gitmez ama yıpranır.
Üye olacak para var mı sende @xdragxx
Yok olsa da vermem Ali varkenÜye olacak para var mı sende @xdragxx
Ben kongre üyesi değilimAli Koç Mesuta Sallamış.
Hiçbir yere gitmiyorum; varsa babayiğit çıksın karşıma demiş.
@xdragxx @Araf @12.Adam @HeisenBerg @pompy @bazinga @emreemreu
Başka türlü olmaz @xdragxxYok olsa da vermem Ali varken
Aziz Yıldırım'a dönüşmeye başlıyor giderek, inatçı bir kişiliğe büründü. Aziz Yıldırım bari futbolda başarı olmasa da, diğer branşlarda başarı sağlamayı başarıyordu ama şimdi neredeyse hiçbir brantşa Fenerbahçe'nin adını duymuyoruz. Ekonomik anlamda yönetiyor sadece Fenerbahçe'yi ama genel olarak her şeyde inat ediyor. Bu sezonu da şampiyon olamadan bitirelim de, sezon sonu nasıl tepkiyle karşılaşacak görelim.Ali Koç Mesuta Sallamış.
Hiçbir yere gitmiyorum; varsa babayiğit çıksın karşıma demiş.
@xdragxx @Araf @12.Adam @HeisenBerg @pompy @bazinga @emreemreu
Kongre üyesiysen imza topla @ArafAziz Yıldırım'a dönüşmeye başlıyor giderek, inatçı bir kişiliğe büründü. Aziz Yıldırım bari futbolda başarı olmasa da, diğer branşlarda başarı sağlamayı başarıyordu ama şimdi neredeyse hiçbir brantşa Fenerbahçe'nin adını duymuyoruz. Ekonomik anlamda yönetiyor sadece Fenerbahçe'yi ama genel olarak her şeyde inat ediyor. Bu sezonu da şampiyon olamadan bitirelim de, sezon sonu nasıl tepkiyle karşılaşacak görelim.
Üç sezon sabrettik, bir kere daha başkan oldu ve dördüncü sezonuna girdi ama yine aynı senaryo tekrarlanıyor. Aynı senaryo tekrarlanıyorsa, bırak o görevi, yapma. Sezon sonuna kadar görelim bakalım ne olacak, eğer işler kötü gitmeye devam edip de inatla görevde kalmaya devam ediyorsa, Fenerbahçeliliğinden şüphe ederim. Aziz Yıldırım da inat etti, sonu hüsran bitti; Ali Koç da inat ediyor, sonu hüsran bitmez umarım. Ali Koç sürekli vizyonundan bahsediyordu ama hiç göremedik o vizyonunu.