TRT 1 Alparslan: Büyük Selçuklu - Dizi Yorumları

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
128,032
Puanı
1,060
n7gmfpo.jpg

TRT 1'in merakla beklenen dizisi Alparslan: Büyük Selçuklu bu akşam yayın hayatına başlıyor.

Dizinin kadrosunda; Barış Arduç, Fahriye Evcen, Mehmet Özgür, Yurdaer Okur, Barış Bağcı, Sarp Levendoğlu, Gizem Karaca ve Erdinç Gülener gibi başarılı isimler yer alıyor.

Alparslan: Büyük Selçuklu bu akşam 20.00'de TRT 1'de.

Dizi hakkında yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

@serhatt Uyanış Büyük Selçuklu'da salise ile benden almıştın, bugün senle yeniden kapışırım sandım yoktun :A bu arada ozaman çok üzülmüştüm daha hiç yorum konum yoktu diye. Kısmet Fahriye Evcen zamanınaymış :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Bak bir de konu açmayalım diyordun. :A @Dosi

@Dosi şanssızlığını kırdın hayırlı olsun :A

Keşke Göktürklerle alakalı da bir dizi çekseler...
Bugün ev sakindi diye hadi açayım dedim ama son 1 dakika kala ev kalabalıklaştı, yerimden kıpırdamadım ama değdi :F
Dün katılmayacaktım @Tolstoyevski hazır etmişti diye zoraki yarıştım sonra kendisi kapışmadı. Bugünde ben hazır ettim ama yine kapışmadı 😡
------

Aynen, son zamanlarda olmuyordu. Bu kez oldu nedense :A tutturmak zor

Bugün ev sakindi diye hadi açayım dedim ama son 1 dakika kala ev kalabalıklaştı, yerimden kıpırdamadım ama değdi :F
Dün katılmayacaktım @Tolstoyevski hazır etmişti diye zoraki yarıştım sonra kendisi kapışmadı. Bugünde ben hazır ettim ama yine kapışmadı 😡
------

Aynen, son zamanlarda olmuyordu. Bu kez oldu nedense :A tutturmak zor
Nasıl kapışmadım emin misin :F :A

• İlginç
Reactions: Dosi
@serhatt Uyanış Büyük Selçuklu'da salise ile benden almıştın, bugün senle yeniden kapışırım sandım yoktun :A bu arada ozaman çok üzülmüştüm daha hiç yorum konum yoktu diye. Kısmet Fahriye Evcen zamanınaymış :A
Bu diziyi kapışmaya değer bulmadım. :A

• Güldürdün
Benim Hayatım dizisini değer buldun yani? :A Selçuklu zamanı da kapışmasan ben alacaktım. Üzmüştün :S Kefaret'i açana kadar her kaçan konuya üzülürdüm. Şimdi öyle değil :A

Farketmedim :S
Artık bu bölümde de konuların olduğuna göre üzülmeni gerektirecek bir durum da yok. :A

Baksana bu aralar bende hep kaptırıyorum nazara geldim. :A

• Güldürdün
Artık bu bölümde de konuların olduğuna göre üzülmeni gerektirecek bir durum da yok. :A

Baksana bu aralar bende hep kaptırıyorum nazara geldim. :A
Yok ben 1 sene öncesini dedim :A Kefaret'i Kasım ayında kaptığım an diğer gidenlere üzülmedim :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Ben ikinci tekrarını gece izledim çok beğendim Fahriye Barış uyumu süper dekorlar oyunculuklar görsellik harikaydi tam tahmin ettiğim reytingleride almış bakalım nasıl ilerlicek

Bu alana bir cevap yazın...