Spor Vitor Pereira

4 lig maçında 1 puan almasını UEFA maçlarına bağlayan Fenerbahçenin teknik direktörü.

Bknz: Bir Bildiği Vardır
Bknz:Yarım kalmış hikayemi bitirmeye geldim

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Hatayı bir kez yaparsanız bu tecrübesizliktir ama ikinci kez yaparsanız aptalsınızdır. Fenerbahçe aptallığının cezasını çekiyor.
Üçüncü kez yapılırsa nedir peki :A

Çünkü bu üçüncü hatalı isim oldu aslında. Bir Cocu, iki Karbonat, üç bu… arada bir de Ersun’a mobbing olayları vardı.

Çünkü bu üçüncü hatalı isim oldu aslında. Bir Cocu, iki Karbonat, üç bu… arada bir de Ersun’a mobbing olayları vardı.
Ersun Aykut bunlardan iyi yönetti. Aykut'un oyunu kulübün alışkın hücum oyununa uygun değil. Yine bakarsak zaten son 10 yıla Ersun ve Aykut'tan başarılı yok :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski

O da angutluktur :A
Hatadan kastım Pereira'ydı sadece. Yoksa Ali Koç'un hatalarını saysam 100 tane sayarım.

• Güldürdün
An itibariyle kovulduğu söylenen isimdir. Kendisinin yerine Şenol Güneş’le anlaşılacağı yönünde dedikodular varmış.
Hafta başında ANÇ ile görüşmüşlüğü var. Bence bu sezon kendini daha fazla yormaz. Fener ile de anlaşırsa şaşırmam sonuçta mahallesinin takımı.

• Güldürdün

O çok güvenilir :A
ÇARE..

images (28).jpeg

Sezon başı Tudor mu Vitor mu dense cevabım çok istekli olmasa da Tudor olurdu en azından Anadolu takımlarına 4-5 sallardık :A
İlk Pereira açıklandığında konuşmuştuk zaten Tudor > Pereira diye :A Kayseri mayseri Tudor hocam için çerezdi, küçük takımlara hiç acımıyordu..

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Ali Koç'un yerinde olsam ne olursa olsun Şenol Güneş'i getirir kenara çekilirim. Futbol aklını ona bırakırım tam yetki.

Taraftarların tepkisi olur ama başarılı olursa en güzel aşklar kavgayla başlar denilir kulübün efsanelerinden olur :)

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Ali Koç'un yerinde olsam ne olursa olsun Şenol Güneş'i getirir kenara çekilirim. Futbol aklını ona bırakırım tam yetki.

Taraftarların tepkisi olur ama başarılı olursa en güzel aşklar kavgayla başlar denilir kulübün efsanelerinden olur :)
İki cihan bir araya gelir ama Şenol Güneş ile Fenerbahçe bir araya gelmez. Ali Koç teklif bile yapsa Şenol Güneş gitmez.

Ben tazminatımı sana verdiiiim
Duramadım yineee aldıııım
Bu da Fener'in kerizliğiiii
Vitor serveeet yapsın diye yine mi geleyiiiiiiiiiiiim

İlk döneminde 3 milyon euro tazminat cubbalayan Vitor hocamız bu sefer giderse 5 milyon euro tazminat alacakmış :A Adamın yerinde olsam en sevdiğim takım Fenerbahçe olurdu. Bu kulüp bu kadar salak olursa üçüncü Vitor dönemi de olur.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam

Ben tazminatımı sana verdiiiim
Duramadım yineee aldıııım
Bu da Fener'in kerizliğiiii
Vitor serveeet yapsın diye yine mi geleyiiiiiiiiiiiim

İlk döneminde 3 milyon euro tazminat cubbalayan Vitor hocamız bu sefer giderse 5 milyon euro tazminat alacakmış :A Adamın yerinde olsam en sevdiğim takım Fenerbahçe olurdu. Bu kulüp bu kadar salak olursa üçüncü Vitor dönemi de olur.
Acele işe hades karıştı @xdragxx

• Beğendim
Reactions: xdragxx