Ben senin gibi gözüm kapalı bakmıyorum sonuçlara, kendinle karıştırmaAMİ dışında yamulan dizi olmamış yalnız.
Ben senin gibi gözüm kapalı bakmıyorum sonuçlara, kendinle karıştırmaAMİ dışında yamulan dizi olmamış yalnız.
Tabii daha o zamanlara çok var şimdiden konuşmak doğru olmaz ama öyle bir şey yaşanırsa TV8 cuma günü 1. olmayı, hatta ilk 5'e girmeyi rüyasında bile zor görür.Aziz çok iyi başlamış. Tekrarı da fena gitmemiş haftaya zirve yarışına girer hem TOTAL'de hem AB'de.
Kırmızı Oda da dün aslında çok olaylar vardı sıkıcı değildi bölüm ama AB'de düşmüş. Ne kadar TV8'de olduğu için yeri sağlam gözükse de Acun Survivor All Star'ı Cuma'ya koymak isteyebilir eğer oranlar böyle giderse.
Ben bu sene kötü gideceğini düşünüyorum.Tabii daha o zamanlara çok var şimdiden konuşmak doğru olmaz ama öyle bir şey yaşanırsa TV8 cuma günü 1. olmayı, hatta ilk 5'e girmeyi rüyasında bile zor görür.
Hangisi için diyorsun Survivor mı. İsterse Hollywood starlarını toplasınlar ondan bir şey olmaz artık dizileri de etkilemiyor zaten.Ben bu sene kötü gideceğini düşünüyorum.
FOX dışında hiçbir kanal 5 reyting alan diziye gün değişikliği yapmaz hatta o bile yapmaz. Elem kusacağım diye ne yazacağını şaşırdın.Aziz gayet güzel başlamış. Haftaya Total'de 6 reytingleri görürse birinciliği Arka Sokaklar'dan alabilir. Ama ben asıl sürprizi AB'den bekliyorum, bomboş günde orayı alırsa hiç şaşırmam
Arka Sokaklar resmen Total sayesinde ayakta kalıyor. 15 sezonluk dizinin hala lider olması büyük başarı.
AMİ iyice serbest düşüşe geçmiş. Hikayede de toparlanma belirtileri görüyorum, daha fazla düşmeden 26 gibi final yaparsa şaşırmam.
Kırmızı Oda battıkça batıyor Başka kanalda olsa önce gün değişikliği, ardından final beklerdim ama TV8'de en kötü ihtimalle sezonu tamamlar.
Beğenmedin mi. Ay hadi inş.Aziz 2.bölümde düşmezse ben de bir şey bilmiyorum Hayırlısı.
Yoo aksine ilk bölüm çok iyiydi ama 2.bölüm düşecek diyorumBeğenmedin mi. Ay hadi inş.
Sebep?Yoo aksine ilk bölüm çok iyiydi ama 2.bölüm düşecek diyorum
Sevdaluk gibi olacak sanki öyle his var içimde nedenseSebep?
Senin dizi Ocak’a bitecek deniyor sen ona yanBeğenmedin mi. Ay hadi inş.
Kim diyor kuşlar mı.Senin dizi Ocak’a bitecek deniyor sen ona yan
Eğer Survivor All Star Acunun istediği kıvamda giderse bu dediğin doğru olabilir bencede.Senin dizi Ocak’a bitecek deniyor sen ona yan
Öyle bir entegre olmayacak unut şunu artık.Eğer Survivor All Star Acunun istediği kıvamda giderse bu dediğin doğru olabilir bencede.
KO yu MAP içine entegre ederler olur biter.
Hadi hadi... kafanda dolanıyor bu düşüncede dile getirmek istemiyorsunÖyle bir entegre olmayacak unut şunu artık.
Her sezon başlamadan önce aynı muhabbet yaşanıyor ama başladıktan sonra avcunu çok güzel yalıyor. İsterse Brad Pitt ve Angelina Jolie'yi getirip koysun bu sene de aynı akıbeti yaşayacak.Hadi hadi... kafanda dolanıyor bu düşüncede dile getirmek istemiyorsun
Acun AllStar için tüm kaoslu tipleri topluyormuş valla umrunda olmaz KO