Kaderimin Oyunu - Tanıtım Fragmanı | Star TV - Yeni Dizi

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,778
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
472dvvv.

Star TV'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Kaderimin Oyunu'nun tanıtım fragmanı yayınlandı!

Yapımcılığını NGM'nin, yönetmenliğini Emre Kabakuşak'ın üstlendiği dizinin kadrosunda Öykü Karayel, Akın Akınözü, Sarp Apak, Esra Dermancıoğlu, Meriç Aral, Yeşim Gül ve Kaan Çakır gibi isimler yer alıyor.

Kaderimin Oyunu, yakında Star TV'de başlıyor!

Akın Akınözü yine kendini yırtmış. :A Sarp Apak'ı böyle bir diziye kurtarıcı erkek rolüyle koymak risk olmuş hele ki Binnur Kaya veya Ezgi Mola kadar iyi bir oyuncu olmadığını düşünürsek. Ama çekimler ve konu iddialı duruyor o yüzden tutacağını düşünüyorum.

Fragman gayet iyi Öykü Karayel her zamanki gibi harika. Akın Akınözü ise Miran rolünden çıkamamış gibi geldi bana o kısık sesle konuşması Miran'ı hatırlattı. Halbuki magazine verdiği röportajlarında çok daha gür bir sesi ver neden ısrarla böyle kısık sesle konuşuyor anlamadım.

• Beğendim
Reactions: Klaus
Fragman gayet iyi Öykü Karayel her zamanki gibi harika. Akın Akınözü ise Miran rolünden çıkamamış gibi geldi bana o kısık sesle konuşması Miran'ı hatırlattı. Halbuki magazine verdiği röportajlarında çok daha gür bir sesi ver neden ısrarla böyle kısık sesle konuşuyor anlamadım.
776092.jpg

Nesini kıskanayım be kendi yorumumu söyledim. :A Reyyan'la konuşurken de öyle kısık sesle konuşuyordu, Öykü Karayel'e de öyle yapmış. :A Halbuki fragmanın başındaki sahneye bak bağırıyor ama aşk sahnelerinde hep kısık konuşuyor. :A
Çamur atıyorsun adama hiç de öyle konuşmuyor. :A

• İlginç
Reactions: Özgür
@Özgür sen dedikten sonra bir daha izledim tanıtımı emin ol Hercai de sesi daha kısık zor duyuyorduk burda iyi ayarlamış sesini daha iyi çıkıyor :D
------

Bencede bencede mümkünse hemenn başlasın :A
Sese fazla takılmayın Hercai de müzik baskın geliyordu ne kadar şikayet etsekte düzeltmediler bir türlü sorun Akın da değildi yani adam duygusal sahneleri kıza çemkirir gibi oynayamazdı sonuçta :A @Özgür

• Harika
Reactions: Angelica
Sese fazla takılmayın Hercai de müzik baskın geliyordu ne kadar şikayet etsekte düzeltmediler bir türlü sorun Akın da değildi yani adam duygusal sahneleri kıza çemkirir gibi oynayamazdı sonuçta :A @Özgür
Çemkirsin istemiyorum tabi ama normal ses tonu çok daha iyi bence. Duygusal olsun diye kısık konuşuyorsa bilemem ama iki karakterde de aynı şekilde duymak garip geldi. :A

• Beğendim
Reactions: Zeyno