Kanal D Yargı - Dizi Yorumları

İnsanlara bu diziyi izleme, bırak diyenlerin aynı diziyle ilgili her şeyi paylaşmak için dört dönmesi. :F İkiyüzlülüğünüz gözlerimi kamaştırıyor. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Nikah fotoğrafımız da gelmiş. :A

FDCwXZDXIAENPOb

• Harika
Reactions: 12.Adam
Hiç sıkmadan ve temposu düşmeden aktı gitti bölüm. Pınar Deniz her zamanki gibi şahane. Ceylin karakteri o kadar yakışmış ki üstüne. Çok güçlü bir karakter. Lafını esirgemiyor. Arada geçen toplumsal mesajlar da güzeldi.

Ama bir yerden sonra bölüm finalini tahmin ettim. Yani hikayenin buradan yürüyeceğini anladım ama harika bir son oldu. Zaten Sema Ergenekon'un daha önce benzer tarzda yazdığı işlere de bakınca bölüm sonundaki olayın gerçekleşeceğini anlamak zor olmadı.

Ölen kızın İnci olduğunu öğrendiğinde Pınar Deniz'in oyunculuğu harikaydı. Müvekkilini savunmak için delilleri karartan Ceylin bakalım bundan sonra ne yapacak. Sema Ergenekon bayılıyor başrollerin kardeşlerini olaylara karıştırmaya. :A

Büyük ihtimalle Kara Para Aşk'ta Elif ve Ömer'de ve Karadayı'da Mahir ve Feride'de olduğu gibi işin altından başka şeyler çıkacak (ki bu konuda Çınar'dan değil de babasından şüpheleniyorum) ve Ceylin & Ilgaz bu adalet yolunda beraber yürüyecek.

Ali Bilgin çok iyi çekmiş inşallah bunu da bırakmaz. :A

Bundan sonra her Pazar Yargı zamanı. :Z
Karadayı 2 :A ✍️

• Güldürdün
Reactions: Özgür