M TV Fav10 Masterchef - Final | 4.Bölüm - Şampiyon " MAVİ TAKIM "

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan STAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HER KATEGORİDEN 1 YEMEĞE OY KULLANABİLİRSİNİZ?

• ÇORBA ---> MERCİMEK ÇORBASI

Oy: 4 33.3%
  • ÇORBA ---> YÜKSÜK ÇORBASI

Oy: 7 58.3%
  • ANA YEMEK ---> BEYTİ KEBABI

Oy: 7 58.3%
  • ANA YEMEK ---> KAYSERİ MANTISI

Oy: 4 33.3%
  • TATLI ---> KÜNEFE

Oy: 1 8.3%
  • TATLI ---> SOĞUK BAKLAVA

Oy: 11 91.7%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
super bowl yes GIF by Robert E Blackmon

Kızçelerime boşa güvenmedim
3 üde yüzü kara çıkarmadı.:oley::oley:

Çorba son derece farklı ve ilgi çeken ,doyuran bir çorbaydı. @Angelica Kendi yöresinden keyifli bir seçimle gelmiş,emeğine,seçimine sağlık.

Ana yemekte mantıyı çokkkk severim ama bizim beytinin görsel şahaneydi. @Dosi çok iyi bir görselle;insanın gözünü doyurmayıda başarmış.

Ve. @Zeyno
Öncelikle
Well Done Good Job GIF by GIPHY Studios Originals

Muazzam bir başarı...Tüm oyları almışın.

Takımımı gönülden tebrik ediyorum :Z:Z:Z:Z:Z:Z
------

@The_Erinch + 2 Oyu hangisinde kullanmak istiyorsunuz.

@Dosi @Angelica @Zeyno
Karşı takıma veriyoruz😎

• Harika
Reactions: STAR
Kendi adıma ben teşekkür ederim eğlenceli bir yarışma oldu emeğine sağlık 😉
Benim içinde güzel bir 2 hafta oldu. Belki ilerleyen zamanlarda yeniden tekrarlarız. Yine sizleri görmekten gurur duyarım. Acaba bu sefer ben de mi yarışsam.😁

• Güldürdün
Reactions: Zeyno
Perşembe günü çok yoğundum bu yüzden çarşamba geceden durakoysun kenarda diye aklıma gelen ilk tatlıyı yazdım ki haklı da çıktım, oturup da doğru düzgün foruma baktığımda saat 20.44'tü, o zaman olan çoktan oldu bende sadece fotoğrafı değiştirttim. Sonra da ne de olsa kaybedeceğim diye takımı riske atmamak için sadece kendime oy verdim. Dünden beri diğer konuda yazılanlar da burada yazılanlarda hiç hiç hoş da komik de değil. :) Azıcık empati kurarak yazmanızı tavsiye ediyorum. :)

Normalde böyle ufak şeylere max. 10 dakika takılıyorum ama dünden beri baktığımda yazdıklarınız hala saçma geliyor. Neyse zaten önemli görmediğim hiçbir mesaja cevap da vermeyeceğim. :)

@xemrexxx Ben olsam Künefenin sahibi ile ilişkilerimi gözden geçiririm :F:F:F

@slhttnmtl :F kusura bakma :A
Kendine verdiğin oy bile yok sjjsjjshsjjs

Flaş flaş flaş yenilgiyi kabullenemeyen kırmızı takım lideri önce forumu sonra ülkeyi terk etti :D @xemrexxx

Spor Rol GIF by TRT

@xemrexxx nin son hali :D
Ayol pek ilgilenemedim zaten tatildeyim Rus kullarımla sıcak denizlere iniyoruz, size ve kendi takımıma sonra haddini bildiricem nasılsa mendebur melun ve melauneler:A
------

Perşembe günü çok yoğundum bu yüzden çarşamba geceden durakoysun kenarda diye aklıma gelen ilk tatlıyı yazdım ki haklı da çıktım, oturup da doğru düzgün foruma baktığımda saat 20.44'tü, o zaman olan çoktan oldu bende sadece fotoğrafı değiştirttim. Sonra da ne de olsa kaybedeceğim diye takımı riske atmamak için sadece kendime oy verdim. Dünden beri diğer konuda yazılanlar da burada yazılanlarda hiç hiç hoş da komik de değil. :) Azıcık empati kurarak yazmanızı tavsiye ediyorum. :)

Normalde böyle ufak şeylere max. 10 dakika takılıyorum ama dünden beri baktığımda yazdıklarınız hala saçma geliyor. Neyse zaten önemli görmediğim hiçbir mesaja cevap da vermeyeceğim. :)
Dönünce bu melauneleri yok ederiz @serhatt da karşı bunlara :A

Neye empati kurma? Aşırı ciddiye alıp abartmıyormusun?
Az öncesine kadar kimse senin ne seçtiğini bilmiyordu, yani dünden beri hoş olmayan mesajlar yazmışsınız deyip gereksiz bir alınganlık var. Dünkü mesajlara tepkini anlamadım bu yüzden. Ayrıca ben de kaç kere seçim yapmak zor, yemeklere hakim değilim deyip kaç kere sitem ettim konuda. @The_Erinch ve benim açıklandıktan sonra birer mesajımız oldu ki bu da böyle bir tepki gerektirecek bir mesaj değil.

Neyin empatisi?
Sanırım farklı sorunların var;ufacık bir konudan bizlere sarmak istedin.

Şurada 4-5 kişi eğlendik...ve bitti.
Kendi yaptığın açıklama hiç keyifli olmamış.

Kim hangi tatlıya sahipti Mircan açıkladığında haber olduk.
Espri olsun diye o cümleyi kurdum sadece.... Keşke biraz @xemrexxx gibi mizah sahibi olup,sende olayları tiye alabilsen.

Neye empati kurma? Aşırı ciddiye alıp abartmıyormusun?
Az öncesine kadar kimse senin ne seçtiğini bilmiyordu, yani dünden beri hoş olmayan mesajlar yazmışsınız deyip gereksiz bir alınganlık var. Dünkü mesajlara tepkini anlamadım bu yüzden. Ayrıca ben de kaç kere seçim yapmak zor, yemeklere hakim değilim deyip kaç kere sitem ettim konuda. @The_Erinch ve benim açıklandıktan sonra birer mesajımız oldu ki bu da böyle bir tepki gerektirecek bir mesaj değil.
O tek oya, hani risk almadan direkt kendime oy vermişim ya bu düşünmesi zor bir şey değil. Ayrıca gereksiz ciddiye aldım da aşırı kısmında sen abarttın, hem burada yazdım hem de başka bir konudan da olsa bunu sana söylemiştim ama bu yorumlar cidden komik değil.

Bana göre muamele yapın demiyorum zaten, kim olduğunu bilmemeniz öyle yazmanızın uygun olduğunu göstermiyor, o alınganlık ve sonuçlar açıklandıktan sonra yazdıklarınız asıl tepki gösterilmesi gereken. O açıklandıktan sonra yazdığınız mesajlara da ayrıca böyle tepki gösterilmesi gerekiyordu, hatta siz onları yazmasaydınız ben bu mesajı yazmayacaktım. Çünkü en çirkin mesajlar zaten o 2 mesajdı, bazı şeylerle dalga geçerken karşıdaki kırılabiliyor.

Neyin empatisi?
Sanırım farklı sorunların var;ufacık bir konudan bizlere sarmak istedin.

Şurada 4-5 kişi eğlendik...ve bitti.
Kendi yaptığın açıklama hiç keyifli olmamış.

Kim hangi tatlıya sahipti Mircan açıkladığında haber olduk.
Espri olsun diye o cümleyi kurdum sadece.... Keşke biraz @xemrexxx gibi mizah sahibi olup,sende olayları tiye alabilsen.
Aksine var ya 2 gündür uzun zamandır bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum, hem ben manyak mıyım burada gelip size sarmak isteyeyim. Ben sıkıntılı geçen dönemlerimde bile sizlere yansıtmamaya çalıştım.

Belki forumda bu yüzümü yansıtamamışım ama yaşadığım kötü şeyleri bile komediye çevirebilen birisiyim. Ha ki ben mağlubiyet yaşadığımda da öyle çok ciddiye alan birisi değilim zaten burada da tek 0 oy olsa sizle birlikte gülerdim ama o mesajları gördükten sonra hiç eğlenemedim.

Merak etmeyin zaten eğer bu mevzu çok uzamazsa sizden önce bitiririm bu olayı.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
O tek oya, hani risk almadan direkt kendime oy vermişim ya bu düşünmesi zor bir şey değil. Ayrıca gereksiz ciddiye aldım da aşırı kısmında sen abarttın, hem burada yazdım hem de başka bir konudan da olsa bunu sana söylemiştim ama bu yorumlar cidden komik değil.

Bana göre muamele yapın demiyorum zaten, kim olduğunu bilmemeniz öyle yazmanızın uygun olduğunu göstermiyor, o alınganlık ve sonuçlar açıklandıktan sonra yazdıklarınız asıl tepki gösterilmesi gereken. O açıklandıktan sonra yazdığınız mesajlara da ayrıca böyle tepki gösterilmesi gerekiyordu, hatta siz onları yazmasaydınız ben bu mesajı yazmayacaktım. Çünkü en çirkin mesajlar zaten o 2 mesajdı, bazı şeylerle dalga geçerken karşıdaki kırılabiliyor.

Aksine var ya 2 gündür uzun zamandır bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum, hem ben manyak mıyım burada gelip size sarmak isteyeyim. Ben sıkıntılı geçen dönemlerimde bile sizlere yansıtmamaya çalıştım.

Belki forumda bu yüzümü yansıtamamışım ama yaşadığım kötü şeyleri bile komediye çevirebilen birisiyim. Ha ki ben mağlubiyet yaşadığımda da öyle çok ciddiye alan birisi değilim zaten burada da tek 0 oy olsa sizle birlikte gülerdim ama o mesajları gördükten sonra hiç eğlenemedim.

Merak etmeyin zaten eğer bu mevzu çok uzamazsa sizden önce bitiririm bu olayı.
Tamam, kötü günündesin. Sana artık yorum falan yazmam. Rahat ol.
İyi geceler

Ayol pek ilgilenemedim zaten tatildeyim Rus kullarımla sıcak denizlere iniyoruz, size ve kendi takımıma sonra haddini bildiricem nasılsa mendebur melun ve melauneler:A
------

Dönünce bu melauneleri yok ederiz @serhatt da karşı bunlara :A
Ben tek başıma iktidarım kimseye karşı veya kimsenin yanında değilim. :Z

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
super bowl yes GIF by Robert E Blackmon

Kızçelerime boşa güvenmedim
3 üde yüzü kara çıkarmadı.:oley::oley:

Çorba son derece farklı ve ilgi çeken ,doyuran bir çorbaydı. @Angelica Kendi yöresinden keyifli bir seçimle gelmiş,emeğine,seçimine sağlık.

Ana yemekte mantıyı çokkkk severim ama bizim beytinin görsel şahaneydi. @Dosi çok iyi bir görselle;insanın gözünü doyurmayıda başarmış.

Ve. @Zeyno
Öncelikle
Well Done Good Job GIF by GIPHY Studios Originals

Muazzam bir başarı...Tüm oyları almışın.

Takımımı gönülden tebrik ediyorum :Z:Z:Z:Z:Z:Z
------

Karşı takıma veriyoruz😎
Herşeyi yedin süpürdün bana hiç bir şey bırakmamışsın:A
Ben tek başıma iktidarım kimseye karşı veya kimsenin yanında değilim. :Z
Ooo nerelerdeydin hoş geldin :A
Buna cevap vermeyecektim ama söyleyince inanmıyorsunuz ne yapayım. :A Valla cidden iyiyim, hatta gün boyu güldüm, eğlendim ki en basitinden @Alos şahidim olur musun. :A

İyi geceler.
Tabi olurum :A

• Harika
Reactions: Carpe Diem

Forum İstatistikleri

Konular
172,188
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961